Cele mai bune cântare corporale

Fie că îți dorești să slăbești, să te îngrași sau să-ți menții greutatea constantă, vei avea nevoie de un partener. Partenerul este un cântar, de aceea este important să știi cum să alegi cele mai bune cântare corporale. Pentru cei ce se luptă cu kilogramele în plus, cântarele corporale îi vor ajuta să slăbească. Te vom ajuta în acest articol să alegi cele mai bune cântare corporale.

Monitorizarea constantă a greutății te poate ajuta să ții evidența și să observi progresele pe care le faci. Dacă vezi că ai început să pui înapoi pe tine, vei lua atitudine în cel mai scurt timp cu putință. Te va ajuta să-ți menții progresul. La fel se întâmplă și pentru cei ce își doresc să se îngrașe sau să se mențină la greutatea actuală.

Top 5 cele mai bune cântare corporale

Monitorizarea și menținerea unei sănătăți optime a devenit mai simplă și mai accesibilă ca niciodată. Cântarele corporale nu se mai limitează doar la indicarea greutății. Acum, ele pot oferi detalii complexe despre compoziția corpului, de la procente de grăsime, masă musculară, până la consumul metabolic zilnic.

Alegerea celui mai potrivit cântar poate fi o provocare, dat fiind gama variată de opțiuni disponibile pe piață. Cu toate acestea, pentru a vă ajuta să faceți cea mai informată decizie, am compilat o listă cu top 5 cele mai bune cântare corporale, bazată pe performanță, funcționalități și recenzii ale utilizatorilor.

Fie că sunteți un atlet dornic să își monitorizeze progresul sau pur și simplu cineva care dorește să aibă un control mai bun asupra stării sale de sănătate, această listă vă va ghida spre cele mai bune opțiuni de pe piață

Cântarele corporale potrivite pentru tine

Modelele de cântare corporale cu tehnologia Wi-Fi, vor oferi libertatea monitorizării constante a greutății. Sunt aplicații dedicate, unde îți poți înregistra progresele. Prin urmare, vei avea mereu la îndemână rapoarte.

Modelele mai avansate pot măsura și calcula:

  • Greutatea corporală;
  • Procentul de apă;
  • Procentul de țesut adipos;
  • Metabolismul bazal;
  • Procentul de musculature scheletică etc.

Cântarele inteligente vs cântarele clasice

Ambele vor avea același design, însă cântarele inteligente vor veni în plus cu anumite funcții specificate mai sus. Parametrii enumerați au o importanță majoră pentru alegerea unei diete potrivite stării noastre. Cu ajutorul cântarului inteligent, vei știi mereu în ce parametrii te afli și cum îți influențează aceștia stilul de viață.

Cu ajutorul aplicațiilor specifice, vei avea parte de rapoarte săptămânale sau lunare. Astfel, vei putea analiza tendințele greutății tale corporale: cât de mult oscilezi sau cât de mult de menții. Vei avea nevoie doar de telefonul mobil. Acesta se va conecta cu cântarul, iar experiența poate începe.

Caracteristicile unui cântar inteligent

Memoria cântarului este un element important. Dacă tu ești singura persoană ce îl va utiliza, nu există motiv de stres. Dar dacă mai mulți membrii ai familiei se vor folosi de acesta, există posibilitatea să se încurce valorile. Acesta poate distinge un număr de 10 persoane diferite.

Unitatea de măsurare este și ea de două tipuri:

  • Kg (kilograme);
  • Lb (livre).

Pentru o precizie cât mai bună, alege un cântar corporal care va măsura la fiecare 100 de grame. Prin urmare, și cel mai mic detaliu legat de progresul pe care-l faci îți va fi cunoscut.

Marea majoritate a cântarelor vor suporta o greutate de maxim 180 de kilograme. Dacă greutatea se depășește, există șanse ridicate să se strice. Ia în considerare această caracteristică pentru a nu îți irosi banii.

În mare parte, ecranele sunt de tip LED. Afișajul este unul clar și foarte simplu de citit. Funcționează pe baterii și unele au o funcție suplimentară ce te anunță când bateriile s-au terminat. Cântarele coprorale sunt întâlnite sub forme ovale sau pătrate.

Materialele cele mai folosite pentru construcția lor sunt: plasticul și sticla. Spre deosebire de cele de plastic, cele din sticlă sunt mai grele. Prețul va varia între 150 și 600 de lei. O idee profitabilă este să aștepți sezonul de reduceri. Astfel, poți să ai parte de cel mai bun cântar corporal la un preț accesibil.

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.