Cel mai bun aer conditionat pentru tine

Birourile noastre sunt expuse la soare de la prima ora a rasaritului, pana la sfarsitul orelor de program. Nu stiu cum s-a ales asezarea asta defavorabila, fiindca iarna este in bataia Crivatului si avand aproape toti peretii in afara si noi inghetam. Si uite asa, vara ne coacem, iarna inghetam, iar randamentul dupa conditii…

Zilele trecute, am iesit pe rand sa ne dam cu apa pe fata si sa ne racorim, fiindca ni se facea rau. Ne-am scuzat fata de clienti, dar nu aveam ce face. Multi salariati au ramas in concediu medical fiindca nu se putea lucra in aceste conditii.

De cand avem aer conditionat situatia s-a schimbat.

Nu mai gresim calculele si facem totul ca la carte, plus ca ne este drag sa venim la serviciu.

Cel mai bun aer conditionat pentru tine si familia ta!

AER CONDITIONAT Heinner Obsidian 12000 BTU Wi-Fi este cea mai valoroasa investitie pe care managerul a facut-o pentru noi. Aparatul arata ca o bijuterie pe peretele nostru si a costat numai 2899 de lei.

Mi-a placut de cum a aparut in birou si devenind dependenta de confort, m-am interesat de unde a fost cumparat si cum sa aleg corect un astfel de aparat.

Fusese comandat din magazinul online eMag.ro, de aceea livrarea s-a facut prompt. In ceea ce priveste aparatele de aer conditionat, trebuie sa tinem cont de  urmatoarele lucruri sa facem alegerea corecta:

-consumul diminuat de energie electrica. Apartenenta la clasa energetica A+ garanteaza consum diminuat.

-sa aiba functie dubla, daca tot facem investitia si il punem in perete: de racire si de incalzire, iar noi aveam nevoie la birou de ambele functii.

De cate ori se iveste ocazia sa comandam ceva care sa fie utilizabil cat mai mult, sa nu stam pe ganduri si sa nu ne gandim la pret!

-sa nu fie foarte greu, incat sa se prabuseasca rupand peretii

-sa lucreze in liniste

-sa aiba filtru antipraf.

In magazinul online eMag.ro am gasit aparatul care corespunde 100% dorintelor mele.

Cele mai bune oferte la aer conditionat: VEZI OFERTA AICI!

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.