Cei mai buni la hăhăială

După ce ne-a bătut oriunde ne-a prins și ne-a făcut să scriem și să spunem despre românca noastră că nu e așa pregătită, că a fost umflată prea mult de presă, că nu are calități, că e de maro și așa mai departe, s-au trezit câțiva amuzanți să facă imaginea aia pe care o știți deja toți, cu Simona Halep și Serena Williams, după finala de la Wimbledon, a noastră cu trofeul cel mare, iar Serena cu un capac de bere pe care scrie „mai încearcă”.

Să ne oprim puțin din hăhăit și să ne mai dăm seama de acțiunile noastre din stările de euforie. Serena Williams este una dintre cele mai mari sportive din lume, care muncește la numele său din ’99, când a câștigat primul Grand Slam.

Tot Serena Williams este considerată cea mai bună jucătoare de tenis all-time, a câștigat 39 de titluri de Grand Slam și a fost finalistă în multe altele. Are 4 medalii olimpice și a câștigat din tenis cât nu a mai câștigat nicio altă jucătoare.

Astea sunt câteva detalii care ar trebui să ne închidă gura și să terminăm răutățile. A doua ar fi și modul în care ea a lăudat-o de fiecare dată pe sportiva noastră, Simona Halep, chiar și atunci când a bătut-o.

Știu că a fost o glumă sau doar un produs de a crește puțin reach-urile unor pagini, dar presa din străinătate este foarte atentă la ieșirile de acest gen ale noastre și ne facem de râs, în primul rând pe noi, iar în al doilea, pe Simona Halep, care este printre puținii români care mai duc numele țării noastre spre laude.

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.