Cea mai buna perna electrica cu incalzire

Probabil ca fiecare dintre noi isi doreste ca atunci cand ajunge acasa dupa o zi de munca, iar temperaturile din termometru nu indica valori prea ridicate, sa puna capul pe o perna calda si sa se odihneasca. Insa, pana acolo mai e ceva. Ei bine, tocmai de aceea, astazi urmeaza sa vorbim despre cea mai buna perna electrica cu incalzire.

Top 3 perne electrice cu incalzire

1. Perna cu incalzire electrica, controlata prin telecomanda

Cea mai buna perna electrica cu incalzire

Aceasta perna este ideala pentru calmarea nevralgiei, dar si pentru relaxarea muschilor si imbunatatirea circulatiei sangelui. Ideala pentru cei care lucreaza la birou sau sunt dornici de relaxare dupa o zi lunga de munca.

Cumpără de pe eMag.ro!

2. Perna electrica cu apa Taurus Solac

perna electrica

Aeasta perna este recomandata persoanelor care intampina dureri lombare, dureri ale membrelor, abdominale, cervicale, etc.

Cumpără de pe eMag.ro!

3. Perna cu incalzire electrica micro-fibra

perna electrica incalzire

Daca iti doresti operna electrica pufoasa, cu buzunare pentru maini sau picioare, aceasta perna ti se potriveste de minune!

Cumpără de pe eMag.ro!

Cand vorbim de o perna cu incalzire, putem spune ca vorbim cu adevarat de ceva inovativ, ceva unde tehnologia si-a spus adevaratul cuvant. Ei bine, o astfel de perna trebuie sa stii ca se foloseste in special in lumea medicinei, fiind niste dispozitive folosite pentru profilaxie, mai ales atunci cand cineva se confrunta cu dureri puternice de spate, sau dureri ale musculaturii, o astfel de perna avand misiunea de a putea relaxa zona ce il deranjeaza pe pacient. Asadar, putem spune ca e un dispozitiv ce poate fi folosit de persoanele ce se confrunta cu diferite probleme precum artrita, muschi tensionati, si asa mai departe.

De mentionat si faptul ca un astfel de dispozitiv este conceput astfel incat sa fie sigur si sa nu supuna pacientul niciunui risc, totodata fiind un aparat ce reprezinta o varianta rapida si buna pentru cei ce se confrunta cu astfel de probleme.

Un astfel de disozitiv poate fi folosit si pentru a-ti putea incalzi intr-o oarecare proportie corpul, inainte de a trece la un antrenament sau inainte de startul vreunei competitii, astfel ca se poate folosi de catre oricine, nu numai de cei ce se confrunta cu probleme de santate, devenind chiar un dispozitiv folosit de sportivii din zilele noastre.

Cum sa alegi cea mai buna perna electrica cu incalzire?

Ei bine, inainte de a alege o perna electrica cu incalzire, trebuie sa tii cont de mai multe lucruri si caracteristici, despre care urmeaza sa vorbim in continuare acestui articol. Vom stabilit ce reprezinta o astfel de perna, cine si de ce sa o utilizeze, cum trebuie intretinuta o astfel de perna si care ar fi tipurie de perne electrice cu incalzire disponibile pe piata la acest moment, si nu in ultimul rand, functiile si tehnologiile pe care o astfel de perna ti le poate oferi.

Ce reprezinta o perna electrica?

Atunci cand vorbim de o perna electrica, trebuie sa stii din start ca nu ne referim la o perna oarecare, ci la un adevarat dispozitiv ce are scopul de a oferi un anumit nivel de caldura pentru o zona a corpului ce se confrunta cu diferite probleme.

Se pare ca cel mai mare randament este dat de un astfel de dispozitiv atunci cand este folosit pentru durerile de spate, putand sa reduca o astfel de durere aproape in totalitate, punand pret si pe rolul terapeutic al unui astfel de dispozitiv.

Cu siguranta ca in momentul in care vei achizitiona si vei incepe sa folosesti o astfel de perna electrica nu vei fi dezamagit, ba mai mult, vei fi chiar incantat de catre calitatile unui astfel de dispozitiv.

Functiile si caracteristicile unei perne electrice cu incalzire

Inainte de a achizitiona o perna electrica cu incalzire trebuie sa tii cont si de caracteristicile oferite de catre aceasta, tocmai de aceea, mai sus ti-am prezentat cateva variante interesante care iti vor fi de folos in locuinta. Exista pe piata mai multe tipuri de perne cu diferite caracteristici, dupa cum urmeaza: perne cu mai multe trepte de caldura, perne ce ofera functie turbo, perne ce ofera functia de oprire auomata, perne ce pot fi controlate cu ajutorul unui afisaj LED.

Totodata, la cele mai noi si mai performante astfel de dispozitive, acestea vor veni si cu o telecomanda prin care sa poti controla temperatura ideala pentru tine si problemele cu care te confrunti.

Tipurile de perne existente pe piata

In acest moment, exista mai multe tipuri de perne electrica prezenta pe piata, insa predomina cele cu caldura uscata si umeda. Cand vorbim de o perna electrica ce ofera incalzire uscata, putem spune ca avem de-a face cu un produs ce aduce destul de mult cu un covoras, dispozitivul avand inauntru bobine electrice, acestea fiind acoperite cu textil.

Din punct de vedere al pernelor electrica cu incalzire umeda, vorbim de un dispozitiv prevazut cu burete, burete, burete ce este scufundat in apa, iar ulterior introdus in perna propriu-zisa. Odata ce perna prinde caldura, temperatura creste.

De ce sa folosesti un astfel de dispozitiv

Ei bine, de o buna perioada de timp, astfel de dispozitive au inceput sa se regaseasca tot mai des in cosurile de cumparaturi ale romanilor, tinand cont de functiile minune pe care aceasta le ofera. Vorbim aici de capabilitatea unui astfel de dispozitiv de a scadea durerile musculare, durerile de spate sau de articulatii, totodata, fiind de folos si atunci cand temperatura din termometre nu indica valori prea ridicata.

Un astfel de dispozitiv pune pret si pe confort, insa eficienta este cuvantul de baza atunci cand ne referim la o perna electrica cu incalzire.

Asadar, mai sus ti-am prezentat nu mia putin de 5 astfel de dispozitive ce au rol terapeutic, 5 dispozitive din care il poti alege fie pe cel mai bun, fie pe cel mai indicat conform raportului calitate-pret, fie pe cel care crezi ca s-ar plia perfect nevoilor tale. Cu siguranta ca achizitionarea unui astfel de dispozitiv nu va reprezenta o alegere gresita, fiind ceva care iti va alina la propriu, durerile, atunci cand simti ca acestea sunt de nesuportat.

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.