Ce trebuie sa stim despre black friday 2016 ?

1. Produsele de top nu beneficiaza de preturi reduse de black friday 2016 – fals
Este adevarat ca Black Friday pune accentul pe produse electronice de calitate medie spre joasa, dar cu toate acestea, in ultimii ani, tot mai multi retaileri de articole premium au inceput sa formuleze preturi black friday 2016. Asa intelegem de ce anul trecut pe emag.ro se vindeau masini de calitate, echipamente it premium, smartphone-uri si tablete foarte performante. De fapt multe din acestea produse de lux se inscriu in cele mai mari reduceri ca si valoarea. Parca suna altfel daca economisesti 700 la un televizor 3d de top decat daca economisesti 70 pentru o tableta mediocra.

2. Ziua reducerilor Cyber Monday este plina de stocuri ramase de la Black Friday – fals
Black Friday se bucura de toata atentia noastra, dar anul trecut in SUA Cyber Monday a reusit sa surclaseze vanzarile realizate de Black Friday. Prin urmare, Cyber Monday pare sa fie un nou trend care sa-si gaseasca loc si pe piata din Romania. Dupa succesul lui Black Friday exista toate sansele ca Cyber MOnday sa-si castige un loc de incredere in randul romanilor.

3. Cele mai tari reduceri sunt de fapt pentru produse de proasta calitate – fals
Acest lucru nu se poate dovedi, iar daca facem o analiza a produselor oferite spre vanzare la preturi de black friday 2016 vom observa ca exista foarte multe produse de buna calitate.

4. Black Friday 2016 este supraapreciat – fals
Sigur, lucrurile sunt amplificate. Da, exista o multime de neadevaruri. Si in tot acest haos, unii cumparatori pot sa uite de bunele maniere. E de inteles. Black Friday este un fenomen de nebunie. Daca daca te vei uita peste mai multe oferte ((citeste review-uri produse electrocasnice), poti gasi preturi black friday 2016 foarte bune, cele mai bune din an. Cand stii la ce sa te uiti si la ce sa te astepti, este mai putin probabil sa va ardeti de Black Friday.

5. Ar trebui sa fii trist si deprimat daca nu ai reusit sa beneficiezi de preturi black friday 2016. Nu te invinovati daca nu ai reusit sa faci o comanda pentru a beneficia de preturile promotionale si sa faci economii peste an. Sezonul Black Friday este special, deoarece contine foarte multe reduceri semnificative intr-o perioada scurta de timp.

Acum ca am demontat toate aceste mituri legate de preturile black friday 2016, poti sa-ti intocmesti o strategie simpla si sa fii cu ochii in patru ca sa poti beneficia de cele mai mari reduceri.

black-friday

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.