AlexScrie.Ro

Ce se întâmplă de Crăciun?

ce-sarbatoresc-romanii-de-craciunMulți nu știu ce se întâmplă de Crăciun. Pentru mulți este doar un prilej de a mânca mult și gras și de a bea alcool în exces. Nu sunt un tip care frecventează des Biserica, dar știu ce sărbătorim în cele mai importante zile din an. Știu că de Crăciun nu sărbătorim „Nașterea Maicii Domnului”.

Crăciunul este o sărbătoare mare și importantă pentru că sărbătorim nașterea lui Iisus Hristos.
Paștele este o sărbătoare mare și importantă pentru că sărbătorim învierea lui Iisus Hristos.

Nu o să scriu texte gen: „de Crăciun trebuie să ne ajutăm aproapele”. Consider că putem să dăruim și să încercăm să fim mai buni în fiecare zi, dar nu vrem. Fiecare este pentru el, puțini sunt cei care ajută din plăcere.
Nu o să scriu nici texte gen: „fie ca…” ; „această sărbătoare să-ți aducă…” etc. Am primit destule mesaje pompoase copiate de pe internet, nimeni nu e original și toate mesajele spun același lucru, doar că în alte cuvinte. Apreciez din ce în ce mai mult simplitatea. Îmi place mai mult să primesc un mesaj cu mesajul „Crăciun fericit!” decât un mesaj care începe cu ce am scris mai sus.

Crăciun fericit cititorule!

comentarii

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • Cred ca am mai scris pe undeva chestia asta.
    Razvan ii cauta pe cei care sunt vai de ei. Poate ca ii gaseste o data pe saptamana, poate ca ii gaseste o data pe luna… dar nu in fiecare zi. Cert este ca ii gaseste…
    Dar sa generalizam… e un pic cam mult 🙂

  • Mi se pare ca am mai vazut acest video in urma cu un an si chiar m-am amuzat mai ales ca nu sunt niste tinerei sa zici da ma sunt mici si nu stiu sunt niste oameni in varsta,trecuti prin viata.
    CRACIUN FERICIT !

arhivă

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.