AlexScrie.Ro

Ce meserie vrei să urmezi?

succes-noroc-ghinion-copil-puzzlePoate pentru unii e prematur să se gândească la asta, iar alții nu pot să se gândească la asta pentru că răspunsul la această întrebare depinde de foarte mulți factori, dar totuși o fac. Întrebare extrem de simplă pentru voi: „Ce vrei să te faci?”

Mă refer la meserii.

Eu aș vrea să merg mai departe cu informatica, aș vrea să fac o o facultate pe ramura asta ca apoi să prind un job la o firmă mișto și să prind ușor-ușor experiență. În tot acest timp vreau să continui cu acest blog, vreau să-mi cresc brand-ul cât mai mult și să ajung să scot ceva profit din online. Vorbesc acum despre bani, nu despre măruntul pe care-l ciugulesc acum.

Deci? Ce meserie vrei să urmezi?
Pentru că unii au deja o meserie, adaptez întrebarea și pentru ei: „Ce ai vrea să fii dacă ai putea alege din nou calea ta în viață?”

comentarii

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • eu deja mi-am ales o meserie, dar oricand se poate schimba situatia si sa fiu nevoit sa ma adaptez. de aceea incerc sa invat cat mai multe lucruri, ca pe viitor, daca va fi cazul, sa-mi fie mai usor sa fac altceva…

  • Inca nu stiu, dar cu siguranta o sa fiu candva un antreprenor deoarece nu imi place sa depind de nimeni. Ma descurc de pe acum, sper ca in cativa ani sa invat mai multe si sa imi fac o forma legala pentru a putea presta servicii (PFA, SRL-D sau poate un SRL).

  • Si eu cam tot la fel ca tine. Vreau sa continui cu blogul,sa ajung departe cu el si ma axez tot mai mult pe informatica deoarece am o inclinatie spre asta inca de la 4 ani cand am invatat sa umblu pe calculator.:))

arhivă

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.