Ce Mai Fac Prin Online

Am avut la un moment dat un parteneriat frumos cu un prieten din online, este vorba despre o rețea de bloguri generale care a rămas doar la stagiul de idee. Nu am depus destulă muncă, nu am dat tot ce am putut și am eșuat, dar este un eșec din care am avut de învățat.

ideeaAcum încerc din nou cu ceva asemănător. Proiectele diferă. Cel de-al doilea are norocul că primul proiect are câteva bloguri care au prins ceva calitate, o să mă ajut de ele să ridic 2-3 bloguri generale din noul proiect.

Nu o să repet greșeala de a deschide foarte multe bloguri din prima. Defapt, nici nu intenționez să am cât mai multe bloguri, ci cât mai bune din toate punctele de vedere, bloguri care să stea destul de bine în SERP și cu o autoritate cât mai mare.

Le fac pentru viitor. Sunt conștient că o să mai am proiecte în online și o să am nevoie de spațiu de promovare. Îmi place să fiu independent, să nu fiu nevoit pentru câteva servicii ce mi le pot oferi singur dacă depun acum ceva muncă. Cum timpul ține cu mine, de ce să nu încerc?

Sper să fie ceva de succes și să mă pot lăuda cu acest proiect peste ceva timp. Dacă reușesc sau nu, rămâne de văzut.

Nu o să dau mai multe detalii, nu o să dau link-urile celor 2-3 bloguri despre care vorbesc. Vreau să vi le prezint deja promovate și să le vedeți și voi așa cum le văd eu peste ceva timp.

Atât, mă duc la o bilă cu prietenii.

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.