Ce Faci Când Ți Se Cântă „La Mulți Ani”?

stupid-momentPe 31 mai a fost ziua mea, vă mulțumesc și pe această cale tuturor pentru urările frumoase de pe FaceBook, îl apreciez și pe cel care a scris doar un „La mulți ani!”, cât și pe cel care mi-a scris 10 rânduri, chiar și pe cel care nu a avut răbdarea de a tasta mai mult și mi-a scris doar „lma”. Totuși, nu despre asta vreau să vorbesc. Am văzut pe 9gag o imagine, pe cât este de adevărată, pe atât de amuzantă. Nu știu cum sunteți voi, dar eu mă amuz mereu când văd un meme în care este prezentată o scenă sau un gest care mi se întâmplă des.

Ce faci atunci când toată lumea de la masă, școală, serviciu se ridică de pe scaune și încep să-ți cânte „La mulți ani cu sănătate, să vă dea Domnul tot ce doriți, zile senine și fericite….etc, etc”?

Te ridici și tu de pe scaun și încep să cânți cu ei? Nu prea e ok, e ca și cum te-ai săruta singur în fund.
Bați din palme ca un idiot? Nu sună deloc bine, iar la fel este și starea pe care o ai atunci.
Doar stai și îi privești pe toți? Pare a fi cea mai bună soluție, dar pe moment te simți aiurea că nu faci nimic.
Dacă îți îngâni prietenii sau te strâmbi, ești amuzant pentru unii, dar și rău cu alții.

Parcă vrei să se termine mai repede acel moment și să le mulțumești pentru cântare, chiar dacă nu a sunat deloc bine, ba chiar mai mult, ți-au poluat auzul, dar în cel mai drăguț mod posibil. Acela este momentul în care ești în centrul atenției 100%, dar nu știi cum să reacționezi. E adevărat?

La școală este destul de ușor, în timp ce ei îți cântă, tu le împarți bomboane tuturor, dar ce te faci când nu ai această alternativă?

4 Comments

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.