Cazare Costinești 2018

Poate că nu este cea mai bună perioadă în care să vorbim despre cazări la mare, dar mi-am adus aminte de un loc despre care trebuie să scriu și aici câteva rânduri. Se întâmpla acum doi ani, când m-am decis în aceeași zi în care am plecat că trebuie să văd marea cât mai repede. A fost ceva spontan, deci și frumos. Era foarte cald afară, iar prin oraș nu mai era nimic interesant de făcut, iar atunci când am foarte mult timp liber (nu sunt învățat să stau degeaba) îmi vin tot felul de idei.

Am plecat pe la ora 2 dimineața spre mare, era primul meu drum mai lung după ce reușisem să iau permisul de conducere, iar tatăl meu a avut încredere în mine încât să-mi dea mașina pentru o astfel de deplasare. Am ajuns pe la ora 9 dimineața în Costinești, iar pentru că această excursie a fost spontană, nu am rezervat nicio cameră de hotel sau vreo altă cazare. Eram destul de obosit după 7 ore de condus și voiam să mă întind în pat, mai mult decât orice. Mi-a ieșit în cale Vila Tănase, foarte aproape de plajă (nu cred că făceam mai mult de 2 minute până pe plajă), dar și foarte aproape de Mega Discoteca Tineretului, deci practic-cea mai bună plasare din stațiune. Din cele 32 de camere ce le aveau la dispoziție, mai aveau 2 libere, iar una de două persoane a fost plătită de mine.

Fără să-i ridic în slăvi pentru că nu îi cunosc personal, dar am avut o experiență plăcută acolo, condițiile de cazare foarte bune, iar ce m-a încântat cel mai mult, omul a știut unde să construiască vila astfel încât să fie atrăgătoare pentru turiști. Aveau și două terase unde puteai servi masa sau cafeaua de dimineață.

Dacă ești tânăr sau dornic să te distrezi și totodată să te relaxezi, vilatanase.ro este alegerea potrivită. Am fost acolo, mie mi-a plăcut!

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.