Cauți instalator acreditat AFM Casă Verde 2023? Nu mai căuta, află aici!

Programul Casa Verde 2023 este încă în plină desfășurare, acum fiind momentul în care cei care au trecut de primele etape trebuie să își aleagă instalatorul. Un alt pas important, dacă ne gândim că de acest lucru depinde calitatea lucrării și nu numai. Dacă și tu ești în situația în care cauți un instalator acreditat, atunci aceste rânduri îți sunt dedicate.

Mai întâi de toate să lămurim cum stă treaba cu instalator acreditat AFM Casa Verde 2023. Cei care îți pot monta panourile fotovoltaice sunt cei care au trecut de etapele validării, conform regulilor acestui program. Este deci și un plus de încredere și siguranță pentru client, beneficiar în acest caz. Știe sigur că va colabora doar cu cei care au demonstrat că sunt experimentați. Așa cum nu facem improvizații la instalația electrică, nici când vine vorba de panourile fotovoltaice nu este permis. Lasă că am eu un prieten, lasă că merge și așa nu funcționează aici.

Colaborează cu cei care sunt buni și recomandați în domeniu

Desigur că lista de opțiuni este una lungă și tocmai acest lucru îți poate îngreuna munca. Ești confuz, nu știi ce să alegi. Îți spunem din start că valorează foarte mult reputația, experiența și recomandările unei firme. Pentru că este mai convenabil să lucrezi cu o firmă de profil. Iată și de ce:

  • Toate echipamentele disponibile

La fel ca și în cazul avantajelor de a avea o echipă proprie care se ocupă de un proiect, disponibilitatea tuturor resurselor este importantă. Similar deci și aici, cei care colaborează cu echipa de la LSG Group au parte de personal care se ocupă de tot și au toate echipamentele disponibile pentru a desfășura munca.

  • Echipa proprie

Cei care intermediază astfel de servicii de obicei aleg închirierea și subînchirierea atât a echipamentelor, cât și a forței de muncă. Însă colaborarea cu LSG Group presupune ceva diferit și anume să lucrezi cu echipă proprie. Instalatorii sunt, bineînțeles, acreditați și au experiență practică în domeniu. Contează foarte mult aceste aspecte, pentru că ar putea fi motive pentru care un proiect de acest tip este amânat sau întârziat până la finalizare.

  • Oferte ce cuprind toate cele necesare

Ai nevoie de panouri fotovoltaice, nu știi exact de care și câte. Ai nevoie și de consultanță deci. Ai nevoie și de panouri, acestea să fie instalate corespunzător, dar și de accesorii pentru montaj, precum și de cadru suport pentru panouri. Ai tot ce este  necesar în pachetele de oferte de la LSG Group. Investiția proprie pentru pachetul standard este de doar 2.000 de lei din partea beneficiarului. Un cost minim, modest pentru câte beneficii va avea pe termen lung.

Cât te costă să colaborezi cu LSG Group?

Pentru cei care sunt înscriși în programul Casa Verde 2023 alegerea instalatorului acreditat va fi realizată simplu, din platforma dedicată. Cu un singur click și ai ales pe cel care va monta panourile fotovoltaice. Ai însă nevoie de un research complex pe care să îl faci în afara platformei în cauză.

Costurile depind de tipul de pachet pe care îl alegi. Spre exemplu, în pagina oficială a acestui prestator de servicii vei găsi oferta standard. Costul beneficiarului va fi de 2000 de lei. Însă depinde de ce capacitate ar trebui să aibă în cazul tău panourile fotovoltaice. Despre acestea vei discuta cu echipa ulterior. Știm sigur că este o recomandare ca sistemul să fie supradimensionat din simplul fapt că, în timp, pot să apară și alți consumatori și astfel necesarul de energie electrică să fie tot mai mare.

Contact:

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.