Caută un specialist dermatolog în Suceava și îngrijește tenul și pielea corect

Fericiți sunt cei care nu au probleme cu tenul, mai ales la vârsta adultă. Chiar dacă avem tendința de a asocia vârsta adultă cu lipsa problemelor legate de ten și piele, acneea spre exemplu fiind mai frecventă în adolescență, asta nu înseamnă că nu sunt cazuri care necesită atenția și tratamentul prescris al unui medic dermatolog.

Știai că una din cele mai comune afecțiuni ale pielii este dermatita seboreica? Afectează scalpul și zona T a tenului. Se manifestă îndeosebi prin apariția unor zona uscate, pete solzoase și se asociază și cu mătreața. Nu vorbim doar de un aspect ciudat al pielii, ci și de mâncărime. Netratată se poate extinde și la zonele laterale ale nasului, la sprâncene și urechi, precum și la pleoape.

Caută un specialist dermatolog in Suceava și rezolva problema! Te poți programa rapid la clinica Hereditas. Poți face asta și online, din pagina oficială.

Cum tratăm, cum prevenim dermatita seboreică?

Este important să programezi un consult la medicul specialist. Cauzele acestei afecțiuni sunt multiple, de la o ciupercă, numită Malassezia, fie poate fi din cauză hormonală, din cauza nivelului crescut de sebum. Medicul dermatolog va ști să îți ofere un diagnostic corect și să îți prescrie tratamentul necesar. Acesta poate constă în aplicarea unor produse local și nu numai.

Poate fi prevenită această afecțiune? Sunt anumiți factori care declanșează sau chiar agravează afecțiunea, printre care clima mai rece și uscată, stresul sau anumite produse cosmetice – în special loțiunile pe bază de alcool.

Programează o vizită la Hereditas – iată de ce!

Hereditas este o clinică privată în cadrul căreia te poți programa pentru diverse specializări clinice. Orice consult de rutină sau de specialitate va fi efectuat în condiții de maxim confort și confidențialitate. Clinica este dotată la standarde înalte, aici activează o echipă de medici de renume, deci ești pe mâini bune.

Contează foarte mult și timpul, nu-i așa? Atunci când cauți un specialist dermatolog în Suceava te interesează nu doar să găsești medicul potrivit, ci și cât de repede posibil să te poți programa. La Hereditas sistemul modern de programare îți permite să te organizezi eficient. Află despre platforma online clinica-hereditas.ro.

Este posibil să revii aici și pentru consult privind alte afecțiuni ale pielii. Privești în revistele de modă sau oriunde în jurul tău și invidiezi pe cele cu ten luminos, perfect? Tenul sănătos și strălucitor este și oglinda unui corp sănătos. Află de la dermatolog ce faci greșit în rutina ta de îngrijire, ia atitudine și remediază când e cazul problemele care apar. Acestea nu sunt doar de ordin estetic și nu le vei putea masca la nesfârșit cu metode cosmetice. De asemenea la dermato-venerologie poți cere sfat avizat și urmări evoluția alunițelor de pe piele, cele care au risc mai crescut de a dezvolta afecțiuni grave. Probleme ale unghiilor, scalpului și pielii tale își vor găsi rezolvarea după consult de specialitate.

Află toate detaliile de interes din pagina oficială.

Contact:

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.