Câțiva Prieteni Din Online M-au Dezamăgit

dezamagireAm trecut prin reader de vreo 3 ori, am verificat fiecare blog de acolo și am căutat un articol bun care să mă inspire să scriu și eu, ceva care să stârnească cheful de muncă în mine pentru că am ce lucra, dar nu are ce mă motiva, proiectul la care muncesc acum este pe lungă durată.

Am observat o scădere totală în blogging, mulți uită de bloguri și nu mai postează cu lunile. Sincer să fiu, nu știu cum e să ai un singur blog și să-l lași baltă foarte mult timp. Cum să treacă luna peste tine și tu să nu ai în arhivă respectiva lună? Cât de ocupat să fii să nu ai timp să scrii 200 de cuvinte?

Niște bloggeri m-au dezamăgit, sunt dintre cei care au lansat blogurile în perioada în care am dat și eu drumul acestui blog. Spun că m-au dezamăgit pentru că și-au umplut blogurile de advertoriale. Și nu sunt orice fel de advertoriale, sunt din acelea în care săruți munca advertiserului în dos. Trist, dar adevărat!

De ce lansezi un blog și promiți că te ții de treabă dacă nu ești în stare să postezi de 2 ori pe lună, măcar?

Prieteni din online, dacă citiți acest articol o să vă înțepați că este vorba despre unii dintre voi, nu cred că sunteți atât de rupți în fund de foame încât să vindeți orice pe blogurile voastre. Eu trec zilnic pe blogurile voastre și rămân dezamăgit.

Știu cum e să nu ai timp să scrii zilnic, dar măcar un articol pe săptămână tot reușesc să-l scriu, că nu e mare lucru. Vă rog eu frumos, nu mai lansați bloguri și promiteți că vă țineți de treabă ca în câteva luni să acceptați orice fel de advertorial pe munca voastră (blogul).

„Dacă am blog, măcar să profit de el.” – Corect, profită, și eu profit. Profit de blogul meu și scriu orice îmi trece prin cap, profit și îmi împărtășesc gândurile cu cei care-mi citesc posturile. Mă gândesc și la partea financiară, dar nu mă vând pentru 4-5 euro. Banii vor veni, dar nu din prima, ci în timp.

Ce faceți voi este să vă stricați blogurile, să vă pierdeți cititorii și să dezamăgiți lume.

tumblr_m521zzTXbU1r31n5po1_500

4 Comments

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.