AlexScrie.Ro

Pentru câte like-uri mâncați rahat?

Văd de vreo câteva zile tot mai multe postări a unor prieteni care cer 500 de comentarii sau like-uri. Pentru asta, ei mănâncă o lămâie și se filmează făcând asta. Este foarte sănătos să mănânci lămâie, nu e nimic greșit în asta, pe mine mă amuză faptul că ei fac asta pentru niște comentarii. Și este ciudat.

Like-urile, comentariile și share-urile, deci notificările în general, au ajuns să influențeze prea mult, atât în online, cât și în offline, iar asta nu este tocmai bine. O lămâie se mănâncă pentru 500 de comentarii pe care oricum le primiți de la 3-4 persoane. În curând vor apărea provocări gen: „Beau 10 shot-uri și mă filmez făcând asta pentru 1000 de like-uri și 500 de comentarii”, iar apoi se va ajunge la rahat. Da, chiar la rahat. Căcatul pentru câte comentarii sau like-uri se mănâncă?

Promit să vă scriu eu 1000 de comentarii la postări dacă vă filmați mâncând căcat.

FaceBook-ul nu este înțeles și folosit cum trebuie.

lamaie-fb-postari

update: ușor-ușor ne îndreptăm spre rahat.

sparg-ou-in-cap

update 2: lăsați în secțiunea de comentarii link-uri către imagini similare celor două din post, „să ne râdem”, zic.

Comentează și tu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • Hah, mă amuză chestiile astea. Zău de nu. A postat unu în seara asta chestia cu lămâia. Ce-am zis? Ia să i-o fac și să îi comentez de 500 de ori. Când am ajuns pe la 100 și ceva s-a speriat și a șters imaginea. :)) S-a gândit că nu-l ia nimeni în serios.
    Chestiile astea îs relativ ok.. dar share-urile alea exagerate de la x mă enervează maxim. Se știe cine e x. Se știe prea bine. Cu toții avem în listă prieteni de ăia care dau share la cele mai penibile copii ale unor așa zise „vorbe”.
    O să dispară la un moment dat și chestia cu lămâia. Cealaltă chestie de care ziceam nu.
    Dar ce să faci? Ăștia sunt oamenii care folosesc facebook-ul pentru alte chestii în afară de păstrarea legăturilor cu prietenii. 🙂

arhivă

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.