Cât Durează Scrierea Unui Articol

writing-is-hardPuțin mai devreme un prieten m-a sunat, eu scriam un articol, dorea să jucăm un joc online de fotbal, deoarece eram ocupat cu niște articole i-am refuzat propunerea, de aici mi-a venit ideea pentru articolul de acum.

Un articol îmi ia în medie jumătate de oră, cu tot cu timpul pierdut când pun diacriticele, o imagine, tagurile și să selectez categoria. Sunt articole care pot mânca mai mult timp, depinde de subiect și de ideile pe care le am, de ziua în care scriu și de starea pe care o am. Din această cauză sunt câteva articole mai bune decât altele. Scrierea unui articol și tot ce implică el poate dura și ore bune, dar nu este prea recomandat să scriem romane într-un articol, nimeni nu va avea răbdarea să citească tot, doar dacă subiectul este extrem de interesant.

Eu obișnuiesc să scriu articolele de peste 250 de cuvinte, așa și este recomandat, însă o să am pe acest blog și articole mai scurte, sunt unele idei interesante pe care le poți transpune în câteva rânduri. SEO-iștii recomandă să avem articolele de minim 250 de cuvinte, undeva la 300-400 de cuvinte este perfect, o să încerc măcar la început să respect acest sfat, până blogul crește și o să fie mai citit și mai comentat. De exemplu zoso își permite să scrie articole de 2 rânduri pentru că are foarte mulți comentatori și se compensează, articolul va fi bogat din cauza celor care comentează, din câte știu, contentul generat de comentatori este văzut de către Google ca parte din articol.

Voi cât timp alocați pentru un articol? De câte cuvinte obișnuiți să scrieți un articol, în medie?

8 Comments

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.