AlexScrie.Ro

Cât Durează Scrierea Unui Articol

writing-is-hardPuțin mai devreme un prieten m-a sunat, eu scriam un articol, dorea să jucăm un joc online de fotbal, deoarece eram ocupat cu niște articole i-am refuzat propunerea, de aici mi-a venit ideea pentru articolul de acum.

Un articol îmi ia în medie jumătate de oră, cu tot cu timpul pierdut când pun diacriticele, o imagine, tagurile și să selectez categoria. Sunt articole care pot mânca mai mult timp, depinde de subiect și de ideile pe care le am, de ziua în care scriu și de starea pe care o am. Din această cauză sunt câteva articole mai bune decât altele. Scrierea unui articol și tot ce implică el poate dura și ore bune, dar nu este prea recomandat să scriem romane într-un articol, nimeni nu va avea răbdarea să citească tot, doar dacă subiectul este extrem de interesant.

Eu obișnuiesc să scriu articolele de peste 250 de cuvinte, așa și este recomandat, însă o să am pe acest blog și articole mai scurte, sunt unele idei interesante pe care le poți transpune în câteva rânduri. SEO-iștii recomandă să avem articolele de minim 250 de cuvinte, undeva la 300-400 de cuvinte este perfect, o să încerc măcar la început să respect acest sfat, până blogul crește și o să fie mai citit și mai comentat. De exemplu zoso își permite să scrie articole de 2 rânduri pentru că are foarte mulți comentatori și se compensează, articolul va fi bogat din cauza celor care comentează, din câte știu, contentul generat de comentatori este văzut de către Google ca parte din articol.

Voi cât timp alocați pentru un articol? De câte cuvinte obișnuiți să scrieți un articol, în medie?

comentarii

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • Ca sa scriu un articol + taguri , poza , diacritice .. etc imi ia undeva la jumatate de ora , cat despre cuvinte , scriu aproximativ 200 – 250 cuvinte intr-un articol , dar sunt si altele care contin peste 350 , depinde de subiectul discutat .

  • Eu sunt de parere ca nu conteaza cat timp iti ia sa scrii un articol ci mai mult conteaza calitatea articolului scris. Sunt persoane care in 30 de minute scriu 3-4 articole (si acestea „sanatoase”) si persoane care in 30 de minute abia redacteaza un articol de 100 de cuvinte. Eu ma numar printre cei care pot scrie mult si repede, consider ca si de calitate.

  • Daca stii ce vrei sa scrii nu poate dura mai mult de 20 de minute sa scrii 200-250 de cuvinte. Cel putin asa sunt eu, insa daca te apuci sa dezvolti subiecte de care nu ai habar poate dura mai mult.

  • Acum depinde si de articol , in medie un articol usor il scriu in maxim 30 de minute , dar acum 2 ani mi-a luat vreo 3 ore sa scriu un articol si sa atasez vreo 70 de poze 🙂

arhivă

%d blogeri au apreciat: