Cât de utile sunt farfuriile de carton pentru catering și street food?

Nunțile, petrecerile, restaurantele de tip ”take away” și evenimentele în general nu ar fi nimic fără servirea mesei. Este important nu numai ca antreprenorii să aibă grijă de cele mai mici detalii și să furnizeze mâncărurile alese, ci și să opteze pentru farfurii de carton, potrivite pentru servicii de catering și streed food, cu scopul de a face diferența dintre o servire ireproșabilă și una care nu este întocmai pe placul clienților.

Clienții caută adesea recipiente de unică folosință pentru a servi mâncarea acasă, la birou. Farfuriile din carton au devenit o bază pentru transportul și prezentarea de prăjituri, sandwich-uri și alte gustări cu ocazia festivalurilor, restaurantelor și evenimentelor în care este prezentă mâncarea. Aceste recipiente joacă un rol important, deoarece nu numai că trebuie să garanteze o depozitare corectă a alimentelor, ci și să le păstreze, să își mențină temperatura și să ofere menținerea proprietăților pe care alimentele le au.

Cartonul asigură rigiditate și eleganță, fiind durabil și potrivit pentru toate tipurile de preparate, indiferent dacă sunt reci sau fierbinți. Există multe beneficii pentru care din ce în ce mai multe firme aleg să utilizeze farfurii din carton.

De ce să alegi farfuriile de carton?

  • Rezistă la temperaturi diferite

Vesela de unică folosință are capacitatea de a rezista la diferite grade de temperatură, de la cele mai scăzute la cele mai înalte. Acest lucru asigură că recipientele nu își vor pierde forma originală atunci când serviți alimente foarte fierbinți sau dacă reci.

  • Varietate de modele și dimensiuni

O caracteristică principală a farfuriilor din carton este că au designul și dimensiunea potrivite pentru fiecare aliment care urmează să fie servit în ele. O prezentare bine făcută a alimentelor și băuturilor, prin folosirea farfuriilor de carton, va fi atractivă pentru clienți.

  • Nu modifică gustul alimentelor și băuturilor

În ciuda faptului că farfuriile sunt confecționate din carton, ele nu influențează sau modifică gustul alimentelor sau băuturilor conținute în ele.

  • Asigurarea transportului de alimente și băuturi

Farfuriile din carton sunt ideale pentru a transporta alimentele și băuturile, pe care fie nu le putem consuma în totalitate, fie dorim să le servim acasă, la birou sau în alt loc. Rezistența și etanșeitatea la închidere nu vor permite scurgerea lichidelor în timpul transferului.

  • Sunt personalizabile

Un mare avantaj al farufriilor din carton este că acestea pot fi personalizate. Deci, puteți utiliza această caracteristică ca o strategie de marketing pentru a face publicitate brand-ului.

  • Facilitarea distribuției și transportului

Toate farfuriile din carton ecologice sunt extrem de ușoare, fiind foarte ușor și sigur de transportat. Indiferent dacă este vorba de un serviciu de livrare sau de asigurarea cateringului la un eveniment, aceste recipiente facilitează deplasarea și transportul.

  • Igienă garantată

Produsele de unică folosință sunt aruncate imediat după utilizare. Acest lucru garantează igiena alimentară, cu atât mai mult în aceste vremuri ale apariției diverselor virusuri

În concluzie, farfuriile din carton sunt o soluție bună și utilă pentru transportul, servirea felurilor de mâncare din locurile de tip streed food, dar, de asemenea, nici firmele de catering nu omit folosirea acestei vesele din carton, întrucât și în cazul cateringului, primează beneficiile farfuriilor de unică folosință.

Dacă sunteți în căutarea unor farfurii și tăvițe din carton pentru catering și street food, atunci Snick-Ambalaje.com este soluția potrivită pentru voi!

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.