Cat de important este serviciul de gazduire web?

Dupa cum bine stiti, ma ocup de cativa ani buni de marketing online, iar un capitol foarte important din acest domeniu este gazduirea web la care apelezi atunci cand vrei sa construiesti in website. Am testat de-a lungul timpului mai multe companii care ofera aceste servicii si am reusit sa-mi fac o idee despre fiecare companie importanta cunoscuta de la noi din tara. Astazi discutam despre importanta serviciilor de gazduire web, dar si despre Hosterion.ro, compania care a reusit sa multumeasca o multime de publisheri si webdesigneri din onlineul romanesc.

Hosterion este compania care a purtat numele de Elvsoft pana in anul 2016 si care are centrele de date in Cluj, Bucuresti, Amsterdam, Londra, Dallas si Fremont. Am testat serviciile lor si ma pot declara, inca de la inceputul acestui articol, multumit de ceea ce am primit.

Cand ai nevoie de gazduire web?

Ai nevoie de aceste servicii imediat ce te-ai hotarat ca trebuie sa-ti construiesti un website de calitate. Multi dintre cei care detin acum website-uri si au creat un adevarat business din online au inceput activitatea online pe site-uri cu domenii gratuite, oferite de diferite companii precum Blogger sau WordPress. Pentru ca online-ul a evoluat si a continuat sa evolueze, ne-am vazut cu totii nevoiti de a face urmatorul pas. Un domeniu personalizat si un pachet de gazduire care sa ne ofere suficiente resurse, sprijin si viteza de incarcare este exact ce avem nevoie pentru a testa ceea ce numim acum experienta online.

Serviciile companiilor difera, iar acestea acopera o plaja larga de asteptari ale clientilor. Altfel spus, in functie de site-ul pe care doresti sa-l construiesti, ai de ales dintre mai multe pachete de gazduire web oferite de Hosterion. Unele sunt mai mari, altele mai mici, unele ruleaza mai rapid, altele mai lent. Cert este ca fiecare pachet este potrivit pentru o anumita activitate.

De exemplu, pentru un blog pe care postezi regulat ai nevoie de un spatiu de gazduire generos, dar nu foarte mare, de o viteza de incarcare buna a paginii si de un suport permanent. Pentru un magazin online, datele se schimba complet, aici lucrurile devin mult mai serioase, deci si nevoile devin mai mari. Hosterion reuseste sa acopere toate aceste nevoi. Ba chiar mai mult, specialistii din spatele companiei te vor indruma catre pachetul potrivit pentru nevoile tale.

De ce sa alegi serviciile de web hosting de la Hosterion?

Am testat serviciile Hosterion pentru un site pe care postez articole generale din diferite domenii de activitate. Cerintele mele nu erau foarte mari, dar imi doream sa colaborez cu o companie serioasa care poate raspunde in timp scurt la ticketele mele. Am gasit tot sprijinul in echipa Hosterion, iar site-ul meu ruleaza foarte bine. Este unul dintre cele mai bune proiecte online pe care le detin si nu am de ce sa ma gandesc in viitorul apropiat la vreo mutare la o alta companie. Ba chiar mai mult, intentionez sa-mi mut si alte proiecte online catre aceasta companie.

Daca ai nevoie de servicii de gazduire web de calitate superioara, suport permanent, preturi corecte si control deplin asupra website-ului tau, iti recomand cu multa caldura serviciile Hosterion!

Un comentariu

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.