Casa de vacanta din lemn e visul oricarei persoane boeme

Daca esti o persoana visatoare, melancolica, romantica si care adora natura, cel mai probabil visezi la o casuta din lemn pozitionata intr-o zona de munte. Spre deosebire de alte constructii, confortabilele si intimele case din lemn intotdeauna vor fi pe placul meu. Asadar, acum, la varsta de aproape 40 de ani, am avut ocazia sa investesc in visul meu – acela de a avea un refugiu de weekend intr-o zona linistita, la colt de munte. Astfel, am apelat la specialistii de la Litarh si am dat start constructiei.

Ador natura, asa ca am adus-o in viata mea

Intotdeauna am visat sa am un mic refugiu intr-o zona de munte, ferita de agitatia din oras. Astfel, dupa cativa ani in care am facut economii, am luat decizia de a pune in aplicare planul meu. M-am documentat destul de mult in ceea ce priveste alegerea potrivita a echipei de profesionisti care sa o construiasca, fapt pentru care intr-un final am ajuns sa colaborez cu cei de la www.litarh.ro. In doar 100 de zile, casuta mea era construita exact dupa planul pe care l-am prezentat si pe care l-am gasit intr-o revista de specialitate.
Stiam deja cat de multe avantaje prezinta constructiile din lemn, asa ca bucuria mea a fost si mai mare pentru ca voi avea parte de refugiul mult visat, care sa imi redea confortul dorit.

Fiind o persoana iubitoare de verde si de natura in general, am luat decizia de a ma muta chiar in inima naturii – sub protectia lemnului. De aproape 7 weekend-uri vin aici sa ma relaxez si pot sa spun ca imi e ingrozitor de greu sa plec de acolo. Cu toate ca m-as muta cu maximum de entuziasm acolo, job-ul pe care il am in oras, nu imi permite sa fac o naveta zilnica atat de mare. Asadar, incerc sa ma multumesc cu fiecare weekend petrecut in acel loc pur si simplu magic.

arad_04r-862x453

Spre deosebire de constructiile din alte materiale, cele din lemn degaja o energie deosebit de puternica ce nu doar ca influenteaza fizicul, ci si psihicul. De fiecare data cand plec de la casuta mea de la munte, simt ca m-am incarcat cu atat de multa energie pozitiva, incat in saptamana ce urmeaza ma simt plina de forta. Asadar, consider ca aceasta reprezinta una din cele mai bune investitii facute de-a lungul timpului, avand in vedere cat de frumoasa e, cat de bine ma simt in interiorul acesteia si cat e de trainica.

Deci, daca ai si tu in plan o astfel de constructie, nu ezita sa apelezi la cei de la www.litarh.ro. Ei sunt niste adevarati profesionisti, care nu doar ca vor realiza cu maximum de precizie intreaga munca, insa in acelasi timp rezultatul va fi conform asteptarilor tale – uimitor. Consider ca din cauza agitatiei cu care ne confruntam zi de zi, ajungem sa nu mai stim sa apreciem sentimenul suprem de relaxare si confort si ne multumim cu stresul care se tot aduna… Astfel, fiecare dintre noi are la un moment dat nevoia sa se destinda, sa se refugieze intr-un spatiu intim si sa uite de grija banilor sau a problemelor de la locul de munca.

2 Comments

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.