Ce tip de cărucior ar fi mai potrivit pentru copilul tău?

Prima plimbare, la fel ca primul zâmbet, nu se uită niciodată. Încă din primele luni de viaţă micuţii au nevoie de aer curat, au nevoie de plimbări cât mai dese afară, alături de părinţi. O plimbare în aer liber este întotdeauna benefică pentru micuţ, el poate descoperi realitatea care îl aşteaptă, poate să se relaxeze, se poate obişnui cu diverse culori, sunete, cu prezenţa oamenilor în jurul său. Orice plimbare prin aer liber pe diverse distanţe este făcută mai comod în cărucioare pentru copii special adaptate pentru vârsta lor.

 

Avantajele cărucioarelor pentru copii

Carucioarele pentru copii sunt confortabile, uşor de folosit, permit copilului să doarmă, să se joace, să se mişte în voie şi să fie protejat pe tot parcursul deplasărilor.

Roţile adaptate greutăţii suportate, rezistenţa sporită şi şocurile absorbite uşor de suspensii, numărul mare de variante de cărucioare pentru copii, preţ bun – iată câteva motive pentru care cărucioarele rămân mai populare decât alte tipuri de echipamente pentru transportul copilului în aer liber.

Avantajele oferite de un cărucior pentru bebe nu se reduc doar la confort şi la siguranţă, copilul poate sta în orice poziţie doreşte, pe spate, în funduleţ, într-o parte, zona în care stă este moale pentru un confort sporit. În funcţie de vârstă şi de greutate, de nevoile fiecărui părinte se pot alege diverse tipuri de cărucior pentru bebe.

De exemplu, se poate opta pentru un cărucior cu landou, cu roţi mari, spaţiu suficient pentru că micuţul să se poată mişca cum doreşte. Suspensiile puternice, posibilitatea de a lua căruciorul şi în mijloace de transport în comun, rezistenţă mare, şasiul puternic, salteaua încorporată, simplitatea împingerii, protecţia sporită, acestea sunt doar câteva avantaje ale modelului amintit. Dacă vrei ceva mai deosebit poţi comanda un cărucior cu landou 2 în 1 sau 3 în 1. Cu un preţ bun şi flexibilitate foarte mare oferită părintelui acest tip de carucioare sunt ideale pentru nou-născuţi şi pentru un control mai bun asupra bebeluşului.

Cărucioarele includ landou detaşabil, scaune, şasiu. Roţile sunt mobile, se pot plia, părţile componente sunt detaşabile şi interschimbabile. La fel de bine îi poţi lua bebeluşului la un preţ la fel de bun şi un cărucior sport, foarte popular astăzi. Cu roţi mari şi amortizoare, căruciorul sport se poate plia imediat, are greutate mică şi e uşor de împins, are un design care va asigura o manevrare uşoară în orice împrejurări.

 

Cărucioare de calitate pentru siguranţă maximă gasiţi în online

În magazinele online de profil, cum este şi Miababy, găsiţi toate tipurile de modele pentru diverse vârste, pentru micuţi de la 0 la 3 ani, cărucioare uşoare şi simplu de folosit. Cărucioarele au hamuri cu prindere în cinci puncte, bară de protecţie căptuşită cu spumă, materialele folosite sunt rezistente şi au o calitate foarte bună.

Spătarele au până la patru poziţii de înclinare, suspensiile sunt gândite pentru toate cele patru roţi pentru a proteja şi mai bine coloana vertebrală. Landoul cărucioarelor garantează poziţia perfect orizontală, are capotină, apărătoare, mâner ergonomic şi sistem one-click de fixare a landoului pe şasiu. La rândul lor scaunele auto din set oferă protecţie la impact lateral, ham cu prindere în trei puncte sau mai multe, perne căptuşite, parasolar, huse detaşabile, sistem de blocare automat şi un design ergonomic.

La Miababy experienţele sunt personalizabile, asta datorită GrowAI, primul modul de inteligenţă artificială care face parte din platforma de ecommerce. Se primesc recomandări personalizate, profilul e personalizat în funcţie de sexul copilului. Serviciile foarte bune la care aveţi acces şi gama variată de produse recomandă magazinul online pentru cumpărături eficiente şi rapide pentru cel mic.

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.