AlexScrie.Ro
Care sunt cele mai bune aparate de tuns și ras?

Care sunt cele mai bune aparate de tuns și ras?

Așa cum femeilor le place să fie aranjate, bărbații nu se pot lăsa mai prejos. Aparate de tuns și de ras – accesoriul indispensabil pentru fiecare bărbat în parte. Câteodată este necesar, datorită lipsei de timp sau de bani, ce te vor împiedica să ajungi la frizer.

Modelele mai pretențioase, vor oferi funcții utile. Acestea pot fi trimmer pentru părul facial sau corporal. În funcție de necesitățile și plăcerile pe care le ai, un aparat de tuns și de ras te poate scuti de vizitele dese la frizer.

În funcție de nevoile pe care le ai și scopul pentru care vei utiliza aparatele, te vei putea orienta către cele de uz propriu sau profesionale.

Top 5 cele mai bune aparate de tuns și ras

Dotările unui aparat de tuns și de ras bun

Astfel de aparate trebuie să corespundă anumitor cerințe de funcționalitate, dar și de ergonomie. Numărul de trepte cu care vine prevăzut aparatul va indica care este lungimea minimă și maximă a tunsorii.

Aparatul trebuie să permită și să faciliteze tăierea intermediară. Mai exact, îți va fi mult mai ușor să realizezi o tunsoare pierdută, fără a fi nevoit să schimbi prea des pieptănele. Pentru un bărbierit cât mai confortabil și rapid, o treaptă inferioară de 0,3 și 0,5 mm este esențială.

Prezența și numărul mare de piepteni nu sunt singurele elemente importante. Calitatea lor nu trebuie neglijată. Unele branduri pot oferi piepteni realizați din plastic, ce se vor îndoi în timpul utilizării. Astfel, părul tău va fi tuns inegal.

Adaptoarele fac parte din elementele asupra cărora trebuie să oferi atenție. Anumite aparate vor avea capete detașabile. Acestea pot fi înlocuite cu un trimmer pentru nas sau urechi, ori cu lame înguste pentru barbă și mustață.

Un aparat multifuncțional te va scuti de costuri suplimentare pe alte aparate specifice doar pentru unele zone ale corpului. Cu siguranță va fi mai ieftin decât 4 aparate separate la un loc.

Un cap rotativ are rolul de a oferi manevrabilitate crescută pentru zonele mai puțin obișnuite sau pentru frizurile mai complicate.

Cele mai utile aparate de tuns sunt cele rezistente la apă. Cel mai adesea ele vor fi folosite la baie. Etanșeitatea te va ajuta să cureți corect și în profunzime aparatul. Forma, materialele și greutatea țin de ergonomia sa.

Ergonomia aparatului de tuns și de ras depinde de materialul din care este creat. Greutatea cât mai scăzută va oferi un plus de confort. Precizia este redusă dacă aparatul este mult prea greu.

Aparatele de tuns și de ras cu cablu sau fără cablu

Acest aspect este influențat mai mult de plăcerea ta. Aparatele de ras și de tuns cu baterie se vor reîncărca după un anumit număr de utilizări, în timp ce cele cu cablu nu pot funcționa fără electricitate constantă.

Aparatele fără cablu sunt cu mult mai comode decât cele ce au fir. Cu ajutorul celor pe baterii, poți scăpa însfârșit de cablul ce se înfășoară pe lângă gât sau corp. Unele dintre modele se pot încărca la încărcătoare USB Type-C. Prin urmare, îl poți transporta cu tine în vacanță, fiind necesar doar încărcătorul telefonului tău.

Prin urmare, dacă vei folosi aparatul des, cea mai bună alegere va fi cel pe baterii.

Fii primul care comentează!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

arhivă

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.