Mi-am făcut card la ING

Sătul de comisioanele absurde de la BCR, am decis astăzi să-mi mai fac un card pe care să-mi trimit bănuții câștigați din online. Am ales ING pentru că aveau cea mai bună ofertă, cu 0% comisioane peste tot și cu internet banking, la fel, gratuit. Mi-am făcut cardul online, pe site-ul lor, iar astăzi am fost și l-am ridicat de la cel mai apropiat sediu ING.

Lucrurile au mers natural și rapid, cardul ING Card Complet este probabil cea mai bună ofertă de care mă puteam folosi. Contul deschis are și un depozit de economii care-mi aduce în plus 2% pe an din ce depun acolo. Este prima dată când folosesc serviciul internet banking deoarece la BCR acest serviciu era contra cost, la fel ca fiecare acțiune pe care o poți efectua cu un card.

Dacă doriți și dumneavoastră un astfel de card, vă rog să-mi lăsați un mail sau să mă contactați prin orice altă modalitate și să vă deschideți cardul de pe invitația mea pentru a putea câștiga până la 50 de lei din urma autentificării voastre, la fel veți putea face și voi după deschiderea contului cu prietenii voștri.

ingcard

4 Comments

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.