Când obosești – fugi acasă!

Primesc constant sfaturi de la persoane care au realizat chestii și sunt foarte ascultător în acele momente pentru că vreau să culeg cât mai multe informații și lecții de la cei mai bătrâni sau chiar mai tineri, dar mai experimentați decât mine. Așadar, mi-am luat două zile liber de la orice activitate care mă încarcă, cel puțin psihic, și m-am retras acasă, departe de mediul agitat și de task-urile pe care le am zilnic.

Acasă trăiesc ca în liceu, fără niciun fel de grijă, mă bucur de ce am prin curte, mă joc cu cei doi câini superbi pe care îi am și mai vorbesc cu ai mei (părinți, bunici – familie). Seara ies neapărat cu prietenii prin locurile pe care încă le mai cunosc și ne povestim fiecare întâmplările și rareori planurile de viitor pentru că m-ar duce inevitabil cu gândul la ceea ce numesc eu muncă. Nici nu citesc, nici nu-mi pregătesc agenda pentru a doua zi, nici măcar nu mai răspund la toate telefoanele pe care le primesc, pentru că vreau pur și simplu să mă deconectez pentru a evolua, pentru a reveni plin de energie, motivație, forță.

Nu mă plâng, iubesc ce fac și vreau să fac tot mai multe, să îmi lărgesc aria de activitate și să ajut cât mai multă lume prin activitățile mele, ci spun doar că am probat unul din sfaturile despre care scriam în rândurile de mai sus – când obosești, chiar și foarte puțin, fugi acasă pentru câteva ore și deconectează-te!

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.