Campania „Siguranța în Trafic”, un proiect cu potențial imens

LSM-ul de altă dată a pornit o campanie cu mult potențial, dar care nu a avut continuitate. Mi-am propus la începutul mandatului meu de președinte al acestei asociații să aduc la viață majoritatea proiectelor care au impact și în zilele noastre și să construiesc o echipă puternică care să lucreze într-un anumit ritm. Oameni sunt, destui și buni, alții așteaptă doar să dea lovitura, având un background generos, în timp ce mulți dintre ei muncesc pentru a se dezvolta, deci lucruri, în perspectivă, sunt minunate.

Vorbind aplicat pe campania „Siguranța în Trafic” și mai puțin despre toată asociația în sine, dăm drumul la treabă pentru că am văzut mult loc în domeniul rutier, plus că suntem avantajați de facultatea pe care o reprezentăm să ne apropiem mai mult de nișa asta. Oportunitățile și ideile au fost puse pe foaie, echipa e în curs de închegare (pentru că am înțeles de-a lungul timpului că oamenii trebuie să se dezvolte lucrând împreună și acordându-le încredere, nu trebuie să tragem mereu de oamenii cu experiență pentru că la un moment dat aceștia vor ieși din sistem, iar celor din urmă le vor lipsi experiența. Așadar, suntem o pepinieră de oameni valoroși, care se formează continuu) iar lucrurile încep deja să se miște.

O să mă alătur anumitor campanii, care nu sunt doar aplicate pe studenție, și ca om de online, nu doar ca președinte al organizației. Așadar, o să facem o chestie mișto din campania „Siguranța în Trafic”. Puteți să o luați ca o amenințare productivă, eu am scris asta doar pentru a mă uita cândva în urmă să-mi amintesc de unde a plecat tot proiectul.

Link-ul campaniei aici.

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.