Despre campania electorală pe FaceBook

O campanie electorală este în general o chestie în care candidații mai mult se fac de râs decât să se promoveze într-un mod eficient. Mulți greșesc alegând să arunce toate armele, toate cărțile, toate promisiunile în care nici măcar ei nu cred, pupând în cur toți cetățenii, orice pentru votul care le aduce puterea, liniștea și bunăstarea financiară. Nu îmi place politica, dar nici nu o neglijez astfel încât să nu mă afecteze în niciun fel ce se întâmplă pe această nișă.

Online-ul este partea care mă interesează, iar tot ce se întâmplă aici primește păreri din partea mea, pe unele le scriu aici, pe altele le spun direct celor implicați în problema respectivă, iar pe altele mi le spun în gând doar mie. Politica pe internet, însă, mai exact, campania electorală la nivel de alegeri locale nu face decât să scoată în evidență modul în care cei care nu au studiat prea bine mediul online spameaza o rețea socială cu promisiuni, cu critici asupra altor candidați și mai nou, cu poze ale cetățenilor care defapt nici nu există personal, fiecare dintre noi (alegătorii) suntem numărați și contorizați, nu o să mai fim „X-ulescu a lu’ Y-cescu” ci doar un vot.

Nu spun că nu sunt și oameni cu bună intenție.. defapt, chiar spun asta! Nimeni nu o să facă exact ceea ce spun în campanie, nimeni nu o să urmărească că fiecare cetățean să fie perfect mulțumit, ci doar influențat în așa fel încât să mai voteze cu cel care a oferit mai puțin bine decât anteriorul. Nu există omul care să lupte pentru o comună, care să facă tot ce a promis, care să fie dedicat problemelor cetățenilor și care să fie dezinteresat total de câștigurile financiare. Omul este făcut să lupte pentru el, fiecare e pe treaba lui, nu ne ajută nimeni, nu e nimeni Dumnezeul de pe pământ cum pretind toți, orice om are un interes.

Dragi candidați, orice tip de promovare pe internet se face cu cap și cu foarte multă muncă, chiar și promovarea personală într-o astfel de luptă politică. Încetați să faceți Social Media în maniera în care o faceți pentru că cei care au puțin habar cu ce se întâmplă în online și cum se procedează corect vor râde de voi, iar cei care posibil cred în ceea ce voi debitați, adică pensionarii, nu prea sunt pe internet.

Ne punem și noi mintea la contribuție puțin?

campanie-electorala-facebook

2 Comments

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.