O mare parte din caldura se pierde din cauza geamurilor si a usilor

In sezonul rece apar foarte multe persoane care se revolta, de cele mai multe ori, pe retelele de socializare, ca nu au destula caldura pentru a-si asigura confortul termic. Chiar daca mediul online nu este o solutie de rezolvare in acest sens, acolo sunt create „haitele” de oameni care urasc administratiile blocurilor sau cei responsabili cu gazele. Ideea este ca multi dintre ei nu au facut mai nimic pentru a pastra caldura in casele lor. Chiar daca tind sa exagerez, majoritatea isi merita soarta de a sta in frig in sezonul rece. Din moment ce te consideri un adult responsabil, trebuie musai sa te echipezi pentru orice sezon si sa nu fii prins in off-side de anumite temperaturi care-ti pot face rau.

Cand spun „echipament” ma refer la toate materialele de izolatie, dar si geamuri si usi prin sau pe sub care nu poate iesi caldura. Stiu ca majoritatea nu-si permit sa isi schimbe geamurile si usile foarte des, nici nu trebuie sa facem asta, atata timp cat exista sedii de reparatii termopane sector 5, unde vechile noastre geamuri si usi pot lua o calitate ca acea a unui produs nou de acest gen. De cele mai multe ori, tindem sa schimbam anumite lucruri care pot fi reconditionate, iar acest lucru nu numai ca ne costa foarte multi bani, dar sunt si inutile. Nu inteleg de ce sa renunti la un produs daca acesta nu a ajuns la „capatul vietii”.

In timp, atat geamurile, cat si usile, pot suferi anumite schimbari, datorita temperaturii extreme, dar si a unor schimbari de pozitie a peretului in care sunt amplasate. Asta nu inseamna neaparat ca geamurile, respectiv, usile nu mai pot fi folosite. Sunt foarte multe firme care produc geamuri termopan, dar si care repara aceste materiale cu foarte mare usurinta si cu un pret scazut. Indiferent de firma termopanurilor tale, o firma specializata poate interveni fara foarte mari probleme si ii pot da produsului tau forma initiala.

Avantajul acestor firme este ca iti pot face lucrarea in aceeasi zi in care ai constatat-o, deoarece detin anumite scule mobile si nu mai este necesara masurarea, apoi lucrul propriu-zis intr-un atelier specializat. Tehnologia a evoluat, iar avantajul acestei evolutii este ca putem economisi mai mult timp daca apelam la cine trebuie, indiferent de problemele noastre. La alte firme, mai putin evoluate, o astfel de lucrare ar dura cateva zile bune, poate chiar saptamani, iar in tot acest timp, noi inca suferim de aceleasi probleme si pierdem bani de la zi la zi.

De cele mai multe ori, lipsa caldurii nu este cauzata de faptul ca cei responsabili cu gazele nu isi fac treaba destul de bine, ci si de faptul ca noi nu profitam de aceasta caldura la adevaratul potential, iar o mare cantitate ne „scapa” pe la geamuri si pe sub usi. Solutii care sa ne scuteasca de acest chin sunt, iar cu ajutorul lor putem economisi multi bani care s-ar fi dus in mod normal pe facturile de la caldura, trebuie doar sa apelam la serviciile profesionistilor.

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.