AlexScrie.Ro

Burlacul Sezonul 4 Este Un Show Penibil

fuck-youUrmărește cineva prostia aia de emisiune de pe Antena 1 la care Cătălin Botezatu este prezentator? Se numește „Burlacul” și în acest sezon tipul care urmează a fi linșat de vreo 10 fețe este Bogdan Vlădău. Tipul este destul de ok, puțin pițiponc, dar nu depășește limita.

Am urmărit și eu primele două ediții să văd dacă s-a schimbat formatul, să urmăresc ce tip de fete au venit și cum le ia Vlădău. Nu am fost deloc surprins când am văzut că a început să se sărute cu o concurentă încă din prima emisiune, ca apoi să lingă vreo 3 în cea de a doua. Formatul nu s-a schimbat, sunt multe pițipoance proaste și cu limbaj de mahala, iar Vlădău își face de cap, o duce boierește.

Mă rog, nu e rău deloc pentru burlac, dar pentru concurente mi se pare penibil să te înscrii la un astfel de show.

M-a amuzat o tampițică din prima ediție, a venit în rochie de mireasă și, pe lângă că era urâtă, era foarte sigură că-l va cuceri din prima pe burlac. Bineînțeles că a fost eliminată imediat și nu a reușit nimic altceva decât să se facă de râs.

Îmi mai place să văd cum se zbat niște astfel de specimene să ajungă pe sticlă. Sunteți conștienți că multe au venit la emisiune nu pentru a-l cunoaște pe burlac, ci pentru promovare, nu?

comentarii

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • Cel mai corect spus e că au venit la emisiune pentru bani. Un show de genul ăsta e clar că e regizat și că fiecare participant își primește partea. Nu cred că e vreuna atât de super încântată de Bogdan, încât să se facă de râs pe gratis. Cel puțin asta e părerea mea. Am văzut și eu câteva frânturi când eram prin trecere într-o cameră în care TV-ul era deschis pe așa ceva. Și mi s-a părut extrem de penibil. Am prins chiar faza cu fata aia în rochie de mireasă de care zici tu în articol. 😀 În rest, n-am mai văzut nimic. Și nici nu-mi doresc să văd. Se vede teatrul ieftin și de prost gust prea mult. Dar, dacă unii consumă așa ceva … treaba lor! 😀

arhivă