AlexScrie.Ro

Burlacul Sezonul 4 Este Un Show Penibil

fuck-youUrmărește cineva prostia aia de emisiune de pe Antena 1 la care Cătălin Botezatu este prezentator? Se numește „Burlacul” și în acest sezon tipul care urmează a fi linșat de vreo 10 fețe este Bogdan Vlădău. Tipul este destul de ok, puțin pițiponc, dar nu depășește limita.

Am urmărit și eu primele două ediții să văd dacă s-a schimbat formatul, să urmăresc ce tip de fete au venit și cum le ia Vlădău. Nu am fost deloc surprins când am văzut că a început să se sărute cu o concurentă încă din prima emisiune, ca apoi să lingă vreo 3 în cea de a doua. Formatul nu s-a schimbat, sunt multe pițipoance proaste și cu limbaj de mahala, iar Vlădău își face de cap, o duce boierește.

Mă rog, nu e rău deloc pentru burlac, dar pentru concurente mi se pare penibil să te înscrii la un astfel de show.

M-a amuzat o tampițică din prima ediție, a venit în rochie de mireasă și, pe lângă că era urâtă, era foarte sigură că-l va cuceri din prima pe burlac. Bineînțeles că a fost eliminată imediat și nu a reușit nimic altceva decât să se facă de râs.

Îmi mai place să văd cum se zbat niște astfel de specimene să ajungă pe sticlă. Sunteți conștienți că multe au venit la emisiune nu pentru a-l cunoaște pe burlac, ci pentru promovare, nu?

comentarii

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • Cel mai corect spus e că au venit la emisiune pentru bani. Un show de genul ăsta e clar că e regizat și că fiecare participant își primește partea. Nu cred că e vreuna atât de super încântată de Bogdan, încât să se facă de râs pe gratis. Cel puțin asta e părerea mea. Am văzut și eu câteva frânturi când eram prin trecere într-o cameră în care TV-ul era deschis pe așa ceva. Și mi s-a părut extrem de penibil. Am prins chiar faza cu fata aia în rochie de mireasă de care zici tu în articol. 😀 În rest, n-am mai văzut nimic. Și nici nu-mi doresc să văd. Se vede teatrul ieftin și de prost gust prea mult. Dar, dacă unii consumă așa ceva … treaba lor! 😀

  • In primul rand showl este copiat dupa americanii , tipic cum fac romanii , ca americanii sunt mult mai buni si nici una sau nici unul in america ( versiune ) nu este pitipoanca , asta depinde si de gandire , si daca romanii au o gan dire de tot c… evident .au fost multe ok , si chestia cu sarutul asa este peste tot in show-rile astea , numai romanii cu minte limitata care se crede sfinti spune ca este nu stiu cum , asa este formatul , trebuie sa il cunaosca , oricum nici una nu a facut sex cu el ca sa o poti considera panarama , dar dupa cum spuneam mentalitatea din romania , se cred sfinti dar vad numai porno , si atunci Mireasa ce mai este , alea nu sunt tot pitipoance pentru ca au aprut la tv sau romanul stie doar sa judece o parte , mai bine te comporti ca la manastire si culmea tot esti judecat.In legatura cu emisiunea , inafara de locuri frumoase unde viziteaza , nu ma intereseza de viata lor personala , poate face ce vrea ca nu este treaba mea , daca ei cred ca astfel de emisiune te ajuta este problema lor , inafara de faptul ca romanul rade , ce altceva stie sa faca.Mai pe scurt nu ma intereseaza ce fac acolo , emsiunea este doar pentru entertainment pentu mine , nu voi judeca numai pentru ca este la tv cum fac toti , judecarea este mai rau ca acasa.

arhivă

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.