Breaking News, Șoc, Incredibil

SUMeme1Nu aveți cum să vă ascundeți, toți ați citit măcar odată un astfel de titlu, eu îl numesc titlu de maro. Tocmai răsfoiam puțin locul de unde eu îmi iau știrile, în speranța că o să găsesc ceva interesant, vorbesc despre FaceBook – de unde culeg mizeria din țara noastră, de unde aflu ce a mai făcut Bianca lui Bote, cui i s-au mai văzut chiloții când a coborât din mașină, cine s-a mai certat cu cine, ce a mâncat Ciumpilica dimineață, ce sutien și-a mai cumpărat Sânziana Buruiană și tot felul de gunoaie de acest gen.

Mă gândesc câteodată, jurnaliștii gândesc când se pun pe scris un astfel de articol, chiar asta urmăresc ei? să producă mizerie? Știu că s-a pornit un mic război între bloggeri și jurnaliști, dar eu nu am nimic cu nimeni, dar totuși, m-am plictisit să citesc de atâtea ori cuvintele: incredibil, șoc, terifiant, nu ai mai văzut așa ceva de când te-ai născut, nu te gândeai la așa ceva nici într-o mie de ani (de parcă ar ști ei la ce mă gândeam eu), breaking news și lista poate continua.

Deci, televiziunea la noi este absolut infectă, toate panaramele sunt promovate, toate rahaturile devin viral și se face prea mult tam-tam pentru nimic, adică, pe cine interesează că i s-au văzut chiloții lui x-ulescu?

Dar toate aceste mizerii vor fi exploatate la greu pentru că românului îi place scandalul, îi place fenomenalul de acest gen și nu poate rezista tentației de a vedea penibilul.

Toate știrile sunt șocante, incredibile și toate au pe breaking news în față.

5 Comments

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.