Botezul – cel mai important eveniment din viața părinților

Simt că lumea se concentrează foarte mult pe lucruri care nu contează atât de mult, astfel uitând esențialele lucruri și evenimente care dau sens vieții. Privim orice eveniment important din viața noastră ca pe o afacere, fără să mai simțim bucuria și sentimentele ce-ți dau puterea să continui în viață cu încredere și speranță. Botezul este cel mai important pas din viața unui cuplu pentru că atunci rezultatul iubirii lor scapă de păcatele strămoșilor și își încep viața curați și frumoși.

Pentru ca botezul copilului tău să fie un eveniment reușit, de care să-ți amintești cu plăcere, trebuie să te pregătești temeinic și să găsești cele mai bune soluții când vine vorba de materiale necesare. M-am documentat puțin înainte să concep acest articol și am căutat mai multe site-uri online care să ofere importanța cuvenită unui astfel de eveniment. Astfel, am descoperit CoutureBebe.ro, un site lansat pentru copii și pentru părinții doritori să le ofere tot ce au mai bun acestora. Cum am deschis site-ul, am fost încântat să observ mai multe concepte interesante care strâng legătura dintre părinți și copii. Rochițele de botez, dar și ideea de mom & bebe (ce înseamnă defapt vânzarea de rochițe de botez asortate pentru mămici și copii), mi-au furat privirea și m-au introdus parcă într-o lume frumoasă și curată a copilăriei.

rochita-de-botez-betty-3

Acele rochițe de botez foarte frumoase sunt piesele vestimentare ce atrag cele mai multe complimente la botezul unei micuțe domnișoare. Personal, ori de câte ori văd o mămică cu fiica sa în cărucior de copii și observ că amândouă sunt îmbrăcate la fel, mă gândesc că cele două au o legătură extrem de puternică, iar mama dorește ca fiica ei să fie foarte bine îmbrăcată încă din primele zile ale vieții. Cele mai frumoase rochițe de botez se pot cumpăra de pe CoutureBebe.ro, prețurile fiind accesibile pentru toată lumea.

Trusou botez este încă un detaliu extrem de important ce poate face diferența dintre un botez simplu și unul special, de ținut minte. Nașa copilului ce urmează a fi botezat, trebuie să facă niște achiziții importante pentru finul/finuța lor în ziua în care acesta/aceasta este personajul principal.

Ce este un trusou de botez?

Pentru cei care nu sunt familiarizați cu acest termen, o să detaliez ce cuprinde acest trusou și de ce achiziționarea acestor produse de pe un site de specialitate care pune accent pe calitate și frumusețe este într-adevăr importantă.

Un trusou de botez cuprinde următoarele piese:
-un prosop special pentru bebe-folosit pentru a usca prichindelul după ce este botezat
-îmbrăcămintea copilului-aceasta trebuie să fie achiziționată de nași
-scutec
-o păturică-de cele mai multe ori, nașii aleg păturicile colorate cu desene, iar copiii sunt captivați de gama mare de culori
-pânză-folosită pentru a-l înveli pe cel mic imediat după ce este scos din cristelniță

trusou-botez-fluturi-patru

Recomand achiziționarea unui trusou botez personalizat, astfel o să se remarce interesul dat pentru a organiza un botez de bun gust, iar cel mic rămâne cu acest trusou drept amintire, când va crește și va observa efortul părinților și a nașilor pentru un botez „ca la carte”.

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.