Bloguri: Reconfigurare traseu (2021)

Am mai multe bloguri care-mi consumă timp și energie, dar care nu-mi aduc mari câștiguri. Pentru că vreau să devin mai productiv și să nu mai pierd timp în direcții care nu sunt rentabile, m-am gândit la mai multe soluții. Una dintre ele ar fi afilierea. Știu că e târziu și că e plin online-uri de oameni care fac asta, dar am și eu locul meu.

Dețin 9 bloguri generale și încă un PBN cu peste 20 de bloguri pe domenii gratuite. Îmi propun în fiecare an să le curăț și să le aduc la cea mai bună formă a lor. În 2021 o să fac asta pentru că-mi doresc mai multe venituri pasive. Tot în această direcție lucrez de câteva luni, câte puțin în fiecare zi, pentru a trezi puțin și Adsense-ul. Nu vreau să mai fac aceeași greșeală pe care am făcut-o până acum, să-mi tratez blogurile cu indiferență, ci vreau să mă implic cu adevărat în ele.

Vă spun aceste lucruri pentru că o să documentez întreg parcursul și o să vă mai prezint aici cum merg lucrurile cu afilierea și Adsense. Cei care-mi sunt apropiați și activează în mediul online îmi cunosc blogurile și știu că toate sunt generale. Lucrăm și la acest capitol. Vreau să-mi aleg mai multe nișe și micronișe și să scap de titulatura de general care nu poate aduce mai mult decât o face acum.

Plec la drum, așadar, cu cel puțin 9 proiecte online în 2021. Nu sunt proaspete, ci doar se reformează. Sper să am multe lucruri interesante de spus despre aceste bloguri.

În cifrele de mai sus nu se încadrează și blogul pe care vă scriu. Acesta este strict pentru mine și gândurile mele. L-am curățat cât am putut de mult în ultima vreme și o să continui acest proces. Mă bucur că mi-am găsit timp să comentez alte bloguri. Blogosfera nu e atât de slabă cum credeam, din exterior, înainte de a căuta efectiv articole interesante.

4 Comments

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.