AlexScrie.Ro
bloguri

Bloguri: Reconfigurare traseu (2021)

Am mai multe bloguri care-mi consumă timp și energie, dar care nu-mi aduc mari câștiguri. Pentru că vreau să devin mai productiv și să nu mai pierd timp în direcții care nu sunt rentabile, m-am gândit la mai multe soluții. Una dintre ele ar fi afilierea. Știu că e târziu și că e plin online-uri de oameni care fac asta, dar am și eu locul meu.

Dețin 9 bloguri generale și încă un PBN cu peste 20 de bloguri pe domenii gratuite. Îmi propun în fiecare an să le curăț și să le aduc la cea mai bună formă a lor. În 2021 o să fac asta pentru că-mi doresc mai multe venituri pasive. Tot în această direcție lucrez de câteva luni, câte puțin în fiecare zi, pentru a trezi puțin și Adsense-ul. Nu vreau să mai fac aceeași greșeală pe care am făcut-o până acum, să-mi tratez blogurile cu indiferență, ci vreau să mă implic cu adevărat în ele.

Vă spun aceste lucruri pentru că o să documentez întreg parcursul și o să vă mai prezint aici cum merg lucrurile cu afilierea și Adsense. Cei care-mi sunt apropiați și activează în mediul online îmi cunosc blogurile și știu că toate sunt generale. Lucrăm și la acest capitol. Vreau să-mi aleg mai multe nișe și micronișe și să scap de titulatura de general care nu poate aduce mai mult decât o face acum.

Plec la drum, așadar, cu cel puțin 9 proiecte online în 2021. Nu sunt proaspete, ci doar se reformează. Sper să am multe lucruri interesante de spus despre aceste bloguri.

În cifrele de mai sus nu se încadrează și blogul pe care vă scriu. Acesta este strict pentru mine și gândurile mele. L-am curățat cât am putut de mult în ultima vreme și o să continui acest proces. Mă bucur că mi-am găsit timp să comentez alte bloguri. Blogosfera nu e atât de slabă cum credeam, din exterior, înainte de a căuta efectiv articole interesante.

comentarii

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • Aveam si eu intr’o vreme ceva mai multe, insa in momentul asta m’am limitat la doua, unul strict profitshare care sa imi aduca bani cat sa sustin ce am online si eventual de o bere si asta principal la care anul asta am lucrat enorm sa ii ridic calitatea prin documentare mult mai bine facuta, concept si asezare in pagina care imi consuma mult timp. Nu as putea sa fac asta pe mai multe bloguri, o postare imi ia uneori cateva zile pentru documentare si cateva ore sa o scriu … asa ca am ales mai putin dar calitate cat pot de multa sa ofer.

    Pe partea de online am 1001 proiecte la anul in plan din care va trebui sa aleg directia pe care merg, nu ma grabesc, sa treaca anul asta si apoi ma voi gandi pe ce merg ca proiect. 🙂

  • Am avut și eu un proiect dedicat afilierii in trecut, ba chiar doua dacă îmi aduc bine aminte. Nu prea m-am ținut de ele, așa că au produs pe măsură!

    Ma bate gândul să mai incep ceva și eu, dar sincer nu am găsit o nișă care să mă țină activ. Pato.ro are boala că este generalist și că și in concluzia ta nu crează lead-uri. Trafic nu am, dar nici nu-mi doresc să revin la AdSense, pe scris mi se pare că mai bine fac voluntariat, le video mai mișcă, dar cine știe pentru cât timp!?

    • Și astea sunt doar cele pe care le pot scrie aici. Am o mulțime de alte lucruri de făcut anul viitor.

arhivă

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.