Blogroll: Cine Vrea Să Facem Schimb De Link-uri?

Sfaturi practice pentru schimbul de linkPentru că trebuie să ridic puțin (puțin pentru început) și acest blog, m-am gândit să îmi fac și eu un blogroll. Deci, vreau să fac schimb de link cu 10 bloggeri, dacă se poate cât mai vechi și cât mai buni, cu PageRank cât mai mare și cu articole cât mai multe, am spus dacă se poate!

Totuși, pe lângă aceste pretenții mai am una, vreau să ne și comentăm și să fim activi unul pe blogul celuilalt, nu doar să aruncăm acolo un link în sidebar și să uităm, vreau un parteneriat, nu doar un link exchange. Eu vreau să-mi citesc blogurile din blogroll și o să vă sfătuiesc și pe voi, cititorii, să urmăriți blogurile din blogroll.

De preferat este ca blogurile cu care să colaborez să fie tot bloguri personale, dacă nu, măcar generale, nu vreau bloguri de nișă în blogroll. Nici nu prea mi-aș dori să am în blogroll un blogger care își bagă și își scoate tot ce are în articolele lui, eu nu fac asta și nu mă gândesc să îmi îndrum cititorii pe un astfel de blog. Astfel de bloguri le numesc eu, bloguri maro.

Deci, aștept să mă contactați în secțiunea de comentarii a acestui articol, pe mail sau pe pagina de Facebook recent lansată. Da, sunt mofturos, nu primesc orice blog la mine în blogroll, pentru că nu vreau ca cititorii mei să meargă de pe blogul meu pe un blog care nu are nici o legătură cu acesta sau un blog în care înjurăturile sunt la ele acasă.

6 Comments

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.