AlexScrie.Ro

BlogMeet În Vaslui?

Citesc foarte multe bloguri pentru că până la urmă asta face un blogger, scrie și citește bloguri. Am văzut că în majoritatea orașelor se organizează diferite blogmeet-uri, bloggeri se întâlnesc și servesc ceva, discută pe anumite teme, se împrietenesc, au despre ce scrie, dar în Vaslui toate aceste activități pentru bloggeri nu există, nu pentru că nu sunt destui, ci pentru că nimeni nu se gândește să organizeze. Scriu acest articol pentru a stârni interesul unei adunări a bloggerilor în Vaslui, nu pot să fac eu acest lucru pentru că sunt minor, unul mai mare însă ar putea face acest lucru.

Cum gândesc eu o astfel de activitate?
Propunem unui local, unei terase ceva următorul târg: ei ne sponsorizează cu tot ce avem nevoie pentru această întâlnire, adică ceva de băut și atât, iar noi facem puțină reclamă respectivului local, adică postăm pe blogurile noastre. Sau dacă nu se poate așa, ieșim și își plătește fiecare ce consumă, măcar să avem și noi o ieșire între bloggeri, să ne cunoaștem mai bine.

Dacă toți ies și se întâlnesc, vasluienii de ce nu pot face acest lucru? Eu îmi doresc să cunosc cât mai multe persoane care fac același lucru ca mine, cărora le place ce-mi place și mie, să scriem.
blog-meet

comentarii

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • Tu esti tanar, n-ai de unde sti, dar in Vaslui am organizat cateva blogmeeturi mai mult sau mai putin reusite. Am reusit sa strang la doua sau trei intalniri cam 12-13 oameni.. insa nu am reusit sa fac mai mult.

    Aveam si planuri sa facem o asociatie a bloggerilor vasluieni, dar dupa cum stii astia de prin zona noastra sunt moldoveni, neseriosi si care nu se tin de treaba(din aceasta categorie nu am cum sa ma exclud).

    Initiativa e buna, dar iti trebuie ajutor. Eu te sprijin, dar am un an super plin.. plus ca am niste proiecte pe care vreau sa le pun pe picioare si timpul e minim.

arhivă

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.