BlogMeet În Vaslui?

Citesc foarte multe bloguri pentru că până la urmă asta face un blogger, scrie și citește bloguri. Am văzut că în majoritatea orașelor se organizează diferite blogmeet-uri, bloggeri se întâlnesc și servesc ceva, discută pe anumite teme, se împrietenesc, au despre ce scrie, dar în Vaslui toate aceste activități pentru bloggeri nu există, nu pentru că nu sunt destui, ci pentru că nimeni nu se gândește să organizeze. Scriu acest articol pentru a stârni interesul unei adunări a bloggerilor în Vaslui, nu pot să fac eu acest lucru pentru că sunt minor, unul mai mare însă ar putea face acest lucru.

Cum gândesc eu o astfel de activitate?
Propunem unui local, unei terase ceva următorul târg: ei ne sponsorizează cu tot ce avem nevoie pentru această întâlnire, adică ceva de băut și atât, iar noi facem puțină reclamă respectivului local, adică postăm pe blogurile noastre. Sau dacă nu se poate așa, ieșim și își plătește fiecare ce consumă, măcar să avem și noi o ieșire între bloggeri, să ne cunoaștem mai bine.

Dacă toți ies și se întâlnesc, vasluienii de ce nu pot face acest lucru? Eu îmi doresc să cunosc cât mai multe persoane care fac același lucru ca mine, cărora le place ce-mi place și mie, să scriem.
blog-meet

4 Comments

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.