Blog: 7 pluginuri care îmi ușurează munca

Sunt întrebat de bloggeri mai noi decât mine ce pluginuri folosesc pentru diferite funcții. Vreau să fac un articol care să mă ajute să răspund la acele întrebări doar cu un simplu link. Pentru că știu că lista de pluginuri nu e chiar completă și-mi mai lipsesc câteva, vreau să primesc și sfaturile voastre în secțiunea de comentarii.

Așadar, am 7 pluginuri instalate și deocamdată nu simt că mi-ar lipsi ceva.

1. Akismet
Este cunoscut de toată lumea, are rolul de a bloca comentariile spam. Am mai scris și aici despre el.

2. Daily Stat
Cu acest plugin îmi monitorizez traficul, am încercat de mai multe ori să înscriu blogul în Google Analytics, dar nu-mi explic de ce nu merge. Chiar am să îmi bat puțin capul cu el imediat ce postez acest articol.

3. Easy FancyBox
Prezintă imaginile de pe blog sub o formă mai plăcută.

4. Jetpack
Acesta este defapt o colecție de pluginuri, un adevărat ajutor pentru toți bloggeri. Are foarte multe funcții mișto și poți face cu el ce nu ai face nici nu 20 de pluginuri. Am scris despre el aici.

5. Ro Slugs
Am scris despre el aici.

6. Twitter FaceBook Social Share
Acesta mă ajută să postez mai repede articolele de pe blog pe conturile mele de pe rețelele de socializare. Puteți face și voi asta cu ajutorul butoanelor de sub fiecare articol.

7. WordPress SEO
Acest plugin se ocupă cu partea SEO a blogului, mă ajută să-mi fac articolele mai atrăgătoare pentru Google și ajută la o indexare mai bună. Am scriu mai multe aici.

workingvacation

Un comentariu

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.