Biroul de Traduceri Inova – cei pe care te poti baza mereu cand ai nevoie de traduceri si legalizari

Sunt destul de multe situatii in care traducerea actelor este necesara. Fie pentru angajarea in alta tara, pentru casatorie, pentru diverse achizitii, traduceri pentru diferite domenii in care este necesara o expertiza, documentele traduse trebuie sa fie ireprosabile. Un singur termen tradus incorect poate duce la anularea unui document. De aceea, cand vine vorba despre calitate si profesionalism, biroul de traduceri Inova este cel la care trebuie sa apelezi.

Despre serviciile de traduceri de la Inova

Traducerile sunt efectuate de traducatori autorizati de Ministerul Justitiei, iar mentiunea de la finalul documentului dovedeste ca traducerea a fost realizata fara a se omite vreo parte din continutul textului sau intelesul acestuia. Aceasta stampila aplicata inseamna ca traducerea este autorizata. Biroul de traduceri Inova are o experienta vasta in acest domeniu, furnizand servicii de traducere, apostilare, traduceri pentru companii si traduceri specializate atat pentru persoane fizice, cat si juridice si chiar si institutii ale statului. Seriozitatea de care dau dovada precum si faptul ca respecta termenul de livrare a oricarei traduceri, indiferent de cat este de voluminoasa, fac din biroul de traduceri Inova o alegere de top.

Cand vine vorba de traduceri specializate, aici gradul de dificultate este chiar mai avansat, tocmai pentru ca fiecare domeniu are anumiti termeni specifici ce trebuie tradusi cu maxima precizie. Pe langa nivelul terminologic, cultural si lingvistic la care traducatorul trebuie sa gaseasca solutii, acesta trebuie sa ia in considerare si problemele ce vin cu legislatia fiecarei tari, de procedurile juridice si de asemenea si de structura institutionala diferita in fiecare tara. Biroul de traduceri Inova se ocupa de traduceri tehnice in domeniul energetic, constructii si altele de acest gen, traduceri medicale si farmaceutice, IT, economice si traduceri literare.

Ce mai ofera biroul de traduceri Inova

Fiecare proiect este coordonat de un project manager mereu la dispozitie, pentru ca traducerile sa se efectueze cat mai eficient. In cazul unei traduceri de un volum mare, traducatorii lucreaza in echipa pentru ca termenii folositi sa fie armonizati si textul sa fie de o precizie ireprosabila. Acestia pot traduce un volum mare chiar si intr-un termen scurt, respectand mereu deadline-ul si poti primi si discount-uri. Toate actele traduse sunt pastrate in confidentialitate maxima in arhiva interna si se pot reemite oricand ai nevoie.

Biroul de traduceri Inova poate traduce documente in peste 30 de limbi, in foarte multe domenii de activitate. Aici ai cu siguranta garantia calitatii traducerilor, asa ca nu ezita sa ii contactezi. Afla mai multe de pe servicii-traduceri.ro.

Contact:

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.