Birou De Blogger

typingAstăzi vreau să lansez o provocare, am impresia că a mai fost așa ceva prin blogosferă,  dar mai demult, poate când nu făceam și eu parte din online. Vreau să văd cât mai multe birouri de bloggeri, să văd cum sunt organizați fiecare și ce au pe birou când trec la scris.

Am această idee de vreo săptămână în telefon, abia astăzi mi-am făcut curaj să o postez. Dacă sunteți drăguți, adăugați și un link spre cel care a inițiat această idee acum (eu).  Dacă nu doriți să postați așa ceva pe blogul vostru, dar vreți să participați la această provocare, trimiteți-mi pozele voastre la mailul [email protected], pozele să fie cât mai decente și clare (nu ca a mea), iar eu o să le public pe blogul meu cu numele vostru și descrierea primită prin mail.

Biroul meu arată așa:

AlexScrie.ro-Birou de Blogger

Am pe el următoarele:
-un Glob
-o pușculiță
-o iconiță
-o felicitare de cel mai bun frate
-3 stick-uri
-2 caietele pentru online, unde îmi notez idei pentru articole, ce îmi propun să fac pe o anumită zi, câteva idei de noi proiecte și toate blogurile.
-și bineînțeles calculatorul

Lucrez cu un calculator de la Asus, îl am de prin 2007, dar i-am schimbat cam toate piesele, un monitor de la Acer, ăsta e ceva mai nou, are vreo 3 ani cred, o tastatură de la A4Tech, mie îmi place mult pentru că butoanele nu se șterg, cum aveam celelalte tastaturi care nu se mai cunoșteau butoanele după câteva luni de zile, un mouse de la Media-Tech și boxe de la Kinetix, o cameră web de la Trust și microfon de la Genius, dar mai am și niște căști de la Hama CS-462.

De câțiva ani țin la picioare o minge Adidas, cum se juca la Euro 2005, fără ea simt că îmi lipsește ceva, sunt învățat să mă joc mereu cu ea și pur și simplu m-am învățat să am picioarele pe ea, acolo este locul ei.

Cam atât, sper să apară acest model de articol la cât mai mulți, este o idee de nou articol și o chestie ca între prieteni. Eu mi-am prezentat biroul, acum este rândul vostru!

9 Comments

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.