Beyonce – I Was Here (World Humanitarian Day)

beyonce-i-was-here1Mi-a arătat sora mea aseară o melodie frumoasă, dar mai frumoasă ca melodia este coregrafia, sutele de ecrane din spatele lui Beyonce. Melodia nu-mi prea place pentru că putea și mai bine, oriunde se poate mai bine, dar aici chiar putea mai mult Beyonce, videoclipul însă este incredibil, versurile sunt impecabile, doar melodia putea fi cântată într-o manieră mai impresionantă, putea cânta mai pătrunzător. Nu-mi doream versurile astea pe o melodie bumți-bumți (cum spune sora mea). Bine, pot să o ascult, nu mă zgârie pe creier, dar un exemplu bun pentru o melodie ca asta este cea a lui Michael Jackson, anume Earth Song.

Este de apreciat mesajul pe care Beyonce îl transmite prin această melodie de World Humanitarian Day (zi care se serbează în fiecare an pe 19 august) care defapt este o zi a tuturor voluntarilor, a tuturor oamenilor care ajută.

Pentru mine, toată melodia este făcută de următoarele versuri care sunt absolut geniale, de asta vă spuneam că mesajul este de apreciat:
I wanna leave my footprints on the sands of time
Know there was something that, meant something that I left behind
When I leave this world, I’ll leave no regrets
Leave something to remember, so they won’t forget

Acea proiecție, acea grafică și acel documentar 3D este extraordinară, mai rar așa. De apreciat această mișcare, foarte frumos. O să las mai jos videoclipul original, dar și cel care are subtitrare în limba română pentru cei care nu stăpânesc așa bine limba engleză. Aștept și părerile voastre.

4 Comments

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.