AlexScrie.Ro

Mă tot bate un gând să mă apuc de YouTube

… pentru că aș considera că m-ar dezvolta mai mult, iar asta este principala mea țintă în ultimul timp. Scrisul mi-a oferit o încredere în mine de nedescris, pentru că am început să fiu apreciat pentru rândurile astea și nu există ceva mai motivant pe lume decât să auzi persoane la care nu te așteptai vreodată să te citească, că au făcut-o și că au o părere bună despre ceea ce faci tu. Nu știu dacă este corect să spun că „vreau să trec la pasul următor” pentru că nu consider video-ul mai bun decât scrisul, ci doar mai preferat de cei leneși, iar leneși sunt mulți.

O să încep timid, o să încerc să postez un videoclip atunci când simt să fac asta, iar dacă acesta va avea succes, bineînțeles că voi continua și voi încerca să produc conținut de calitate și în acea nișă.

Știu că YouTube-ul este saturat și s-au înmulțit video-bloggerii ca ciupercile după ploaie, dar aș încerca, doar pentru a deveni eu mai bun.

comentarii

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • Nu te astepta sa ai succes din prima pe YouTube. Mai ales in Romania unde se mananca toata lumea care face cele mai multe views. Tu doar fa ce vrei sa faci, cu timpul o sa vina si vizualizarile, share-urile si asa mai deparate. Iti recomand sa faci ceva cat mai original si sa incerci sa nu te iei dupa tot ce face majoritatea lumii. Nu astepta sa vina un „timp” anume ca sa faci, daca vrei sa faci, fa. Tine cont de calitatea sunetului si a filmarii la inceput, calitatea buna de la incpeut si „curatenia” canalului reprezinta cel mai mult. E normal sa fii timid la inceput, pana cand o sa te obisnuiesti cu camera si o sa te uiti doar in ea in timp ce vorbesti. Iti doresc mult succes, daca vrei sa vezi ce faceam eu acuma cativa ani pe YouTube, pe la vreo 14 15 ani cam asa, ma gasesti in Liga, Stefan Rusu. Nu cred ca ai cum sa fii mai timid ca mine avand in vedere ca tu ai mai si scris pe acest blog, deci esti cumva obisnuit cu comunicarea cu ceilalti. Iti doresc mult succes si vreau sa vad ce o sa iasa, sunt nerabdator!

arhivă

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.