Barcelona – AC Milan: Arbitraj Infect

seara-nebuna-in-liga-21-45-milan-barcelona-galatasaray-schalke-drogba-e-titular-balotelli-nu-are-drept_5Sunt un mare consumator de fotbal. Îmi place să joc acest sport, să-l privesc și să discut despre el, de aceea o să găsiți pe acest blog foarte multe articole pe această temă, dar asta când o să înceapă campionatul nostru și când o să îmi mai atragă atenția vreo fază sau știre din afară.

Recunosc că nu urmăresc meciul Barcelona-AC Milan la televizor, dar citesc fiecare știre și sunt la curent cu rezultatul, cine a marcat și știu fazele importante pentru că (nu-i așa?) avem site-urile de sport, care apropo, sunt infecte, care ne țin la curent cu orice fază. (Să mori tu! Incredibil! Să moară Veta! Nu ai mai văzut o asemenea pasă cu latul! – din astea).

Ceea ce vreau să spun despre acest meci este arbitrajul, care este absolut românesc, adică maniera în care se arbitrează dă impresia că se joacă un meci de Liga 1 din România, când spun asta mă refer strict la arbitraj, în nici 20 de ani nu o să se joace fotbal în România, cel mult o miuță profesionistă se poate numi ceea ce se practică la noi și poartă eticheta cu numele de fotbal.

Primul gol a meciului Barcelona-AC Milan a fost marcat după ce Zapata a atins mingea cu mâna (nu e portar), fază ce era oprită și de un român șpăgist pentru că nu poate fi ascunsă acea fază, este prea clar. Al doilea gol, nimic de reproșat, fotbal.

Să ne uităm la fotbal, zic. Pentru că o să înceapă acuși Liga 1 și o să ne amăgim că urmărim fotbal, dar, cum am mai spus, ceea ce se joacă la noi nu poate fi numit așa pentru că este un titlu prea mare pentru noi la momentul actual.

2 Comments

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.