AlexScrie.Ro

Bani Pe Net Cu VivaSMS

vivasmsVivaSMS se anunță a fi o chestie mișto, o chestie în care mulți o să se bage și puțini o să facă bani. Nu sunt pesimist, dar nu o să țină mult această idee. Spun asta pentru că am puțină experiență în genul acesta de site-uri, la debutul meu în online urmăream să fac bani numai din genul acesta de site-uri și știu că orice idee care sună bine nu ține.

Începutul o să fie roz, ca toate lansările, o să se scoatea ceva bănuți până când o înceapă site-ul să ducă lipsă de advertiseri, adică de oamenii cu bani. Puțini o să fie cei care vor cumpără datorită sms-urilor primite, toți o să urmărească doar să scoată bani de pe urma lor, nu să umble după diverse oferte.
După câteva luni vor scădea scorurile, nu se vor mai da 3 cenți pe fiecare sms citit, se vor da 2 sau 1; nu se vor mai da 10 puncte pentru fiecare refferal, ci 5 sau mai puțin ș.a.m.d.
După vor apărea tot mai mulți utilizatori care se vor plânge de seriozitatea celor din conducerea site-ului, nemaifiind bani pentru a-i plăti, ca apoi să vină falimentul.

Îmi doresc din tot sufletul să mă înșel, este o chestie destul de faină din care o să am și eu de câștigat. Le doresc celor de la VivaSMS mult noroc și cât mai mulți advertiseri, am văzut că de membri nu duc lipsă, sunt deja peste 12.000 de membri în comunitate.

Că tot vorbim de conturi, am și eu unul, mai mult pentru a testa acest site. Dacă vreți să vă alăturați comunității VivaSMS înregistrați-vă de pe acest link: cont nou.
Deocamdată numai așa se poate face cont.

 

comentarii

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • Ma gandesc la mai mult, am un start destul de bun, am adunat cativa refferali, cand o sa curga sms-urile o sa se adune…
   Vedem…

 • Confirm ca metoda functioneaza! Am fost platit cu 930 de lei dupa doar o luna, doar din comisioanele primite la inregistrare noilor membrii!
  Cei care nu cred, pot da click pe numele meu din acest comentariu si vor vedea extrasul de cont! Mult succes tuturor!

 • Faci bani usor, citind mail-uri!
  MailDirect te plateste sa iti citesti mail-urile si sa vezi diferite campanii publicitare. In fiecare zi cei de la MailDirect trimit mii de newsletter-e catre abonati, iar tu trebuie doar sa le accesezi.
  Primesti 6$ la inscriere;
  – Primesti bani daca accesezi newsletter-ele;
  – Pentru fiecare mail citit din partea MailDirect primesti 0,5 centi;
  – Pentru fiecare click in interiorul newsletter-ului primesti 1 cent;
  – Primesti 10 centi pentru fiecare prieten care se inscrie din partea ta (pentru primi 200 de prieteni, apoi suma scade la 2 centi/prieten);
  – Primesti bonusuri in functie de cumparaturile facute la partenerii MailDirect (doar atunci cand se specifica in mail).
  – in momentul in care atingi suma de 50 $ in contul tau, la prima plata, se incheie un contract cu tine si iti vireaza banii in contul tau personal, ulterior platile fiind facute in baza contractului initial fara alte formalitati.
  -Primesti 10% din castigul intregii tale echipe !

arhivă

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.