Balustrade de inox

Pentru că-mi place să caut și să găsesc site-uri interesante pe care să le recomand prietenilor mei, dau de site-uri din orice nișă folositoare pentru unii și mai puțin folositoare pentru alții. Am găsit astăzi un site pentru balustrade de inox. Se numește Railing Design și este un site care-mi place nu doar că design și prezența în online, ci și pentru serviciile pe care le oferă și ușurința cu care poți găsi produsul căutat la ei.

Site-ul oferă o gamă variate de produse specifice nișei precum: bare de inox, capace, plăcute, cabluri, sticlă securizată, țeavă, plasă, cleme de fixare, coturi, suporți mână curentă, conectori inox, dopuri mână curentă, flanșe, întinzătoare cabluri. Toate acestea sunt împărțite pe categorii, fiecare produs având o fișă catalog în care sunt specificate toate caracteristicile produsului (imagine mai jos). Pentru mai multe detalii despre fiecare produs, puteți trimite întrebările cu privire la acestea prin email accesând pagina de contact a site-ului.

fisa-catalog-balustrade-inox

Firma ce oferă aceste servicii a fost înființată în 2012 și a reușit să-și facă simțită prezența în online încă de la debut.

Găsesc foarte folositoare astfel de site-uri deoarece sunt bine structurate și știu să ofere informații despre produsele căutate de clineti. Cui îi place să piardă ore bune pentru a găsi un produs de care ai nevoie pentru treburile tale din offline? Nimănui. Din păcate, cele mai multe site-uri sunt gândite în așa fel încât să-ți mănânce foarte mult timp și foarte mulți nervi. Acestea sunt de cele mai multe ori bombardate cu zeci de reclame inervante ce sunt greu de evitat.

Îmi plac site-urile de nișă folositoare, cu multe informații și user-friendly, acesta este un model de site de nișă gândit bine. Mi-ar plăcea să găsesc cel puțin un astfel de site pentru fiecare nișă, mai mult sau mai puțin interesantă ca aceasta.

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.