Baia ta are nevoie de piese de mobilier modern de pe Afa-Design.ro

Cu cât locuința în care trăim este mai confortabilă și bine mobilată, cu atât ne simțim în ea mai bine. Persoanele cu simț estetic dezvoltat nici nu vor să vadă altceva decât armonie și culori bine alese, care să se potrivească decorului. Tot așa, spațiile vor fi utilizate la maxim pentru a pune în valoare fiecare încăpere a casei.

Însă, de cele mai multe ori, nu acordăm aceeași atenție băii, de obicei o lăsăm la urmă și o mobilăm sumar, cu câteva elemente simple. De ce este bine să o personalizăm, aflăm din rândurile de mai jos.

Ce mobilier este potrivit în baie?

Dacă dormitorul, sufrageria, camera de zi și holul primesc atenția cuvenită și mobilier pe măsură, nu același lucru se poate spune despre baie. De obicei, aceasta prezintă doar echipamentele sanitare necesare și două trei elemente fără legătură între ele, nici vorbă de mobilier baie modern.

Specialiștii în domeniu ne asigură că putem să facem schimbările necesare, chiar dacă spațiul utilizat este deseori mic. Chiar și așa, dacă se apelează la o echipă cu experiență, baia poate deveni un loc luxos de răsfăț – vezi site-ul afa-design.ro.

În funcție de mărimea băii, aici se pot amplasa seturi complete care includ lavoar și oglindă, mobilier special pentru baie cu lavoar sau piese separate cum ar fi dulapuri sau oglinzi de baie.

După măsurarea băii se poate trece exact la achiziționarea acestor produse de la magazinul online Afa Design.

Calitatea seturilor de baie este garantată

Multă lume se gândește că nu are sens să investească în mobilier de baie, deoarece acesta nu va rezista în timp la factorul umezeală. Însă, produsele livrate de către Afa Design prezintă garanție până la 60 de luni și sunt fabricate de către producători renumiți. În special seturile complete de baie, cu lavoar ceramic și oglindă cu iluminare, sunt cele care atrag atenția.

Acestea sunt compuse din mască lavoar, lavoar ceramic și oglindă iluminată cu LED. Liniile drepte în combinație cu finisajele curbate adaugă o notă echilibrată băii. Stilul este minimalist, dar cu elemente moderne, va pune în valoare orice încăpere unde se face baie sau duș.

Setul este suspendat și prezintă toate mecanismele de închidere lentă, în felul acesta va fi și liniștea asigurată.

Culori minimaliste, efect și răsfăț maxim

De cele mai multe ori, prea multe culori pot obosi decât relaxa, deci se recomandă nuanțe neutre, așa cum ar fi gri sau alb.

Mobilierul de baie mai poate cuprinde cabine de duș de diverse forme, obiecte sanitare indispensabile, rigole sau sifoane pentru scurgerea apei și diverse alte accesorii.

Pe site-ul afa-design.ro o gamă variată de produse necesare pentru baie pot fi comandate, inclusiv obiecte sanitare pentru persoane cu dizabilități.

Nimeni nu trebuie să se mulțumească mai puțin, mai ales că baia este un spațiu folosit zilnic pentru relaxare și intimitate. Accesoriile de baie sunt și ele importante, suportul pentru prosopuri, etajera sau oglinda cosmetică nu pot lipsi din decor.

Calitatea care durează, aceasta este detaliul care face diferența. Descoperiți și alte produse pentru casă de pe site-ul Afa-Design.ro.

Contact:

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.