Baia cu ultrasunete in domeniul stomatologic – solutii de la Precisa.ro

Cu intrebuintare in domeniul medical chirurgical, dar in mod deosebit in stomatologie, baia cu ultrasunete este o necesitate absoluta, intrucat realizeaza curatarea instrumentelor diverse, prin indepartarea eficienta a resturilor de ciment, a celor organice, a compozitelor si a altor materiale utilizate.

Un astfel de dispozitiv nu este impus prin lege in cadrul cabinetelor stomatologice, insa este in mod definitoriu un echipament necesar, al carui scop este de a ne usura munca. Mai mult decat atat, atunci cand utilizezi un aparat de acest tip asiguri si durabilitatea dispozitivelor, respectiv a instrumentelor pe care le folosesti in scop medical. In acest fel te asiguri ca nu mai raman niciun fel de resturi pe suprafata lor, incluse fiind si reziduurile microscopice care se depun de obicei la articulatiile acestora. O alta modalitate de a obtine aceleasi rezultate nu exista si alternativele presupun si un efort peste puteri, deloc eficient deci.

Pentru ca exista diversitate la capitolul bai cu ultrasunete, iti revine responsabilitate de a stabili parametrii in care modelul potrivit nevoilor tale trebuie sa se incadreze. Specialistii Precisa.ro specifica vizavi de acestea ca exista modele de dimensiuni si feluri diferite. Cand vine vorba despre uzul stomatologic, acestea pot fi cu sau fara functie de incalzire a solutiei. In portofoliul magazinului online Precisa se regasesc modele diverse care vin cu functie de incalzire.

Bai cu ultrasunete – solutii de la Precisa

Pentru a obtine rezultate corespunzatoare, specialistii recomanda baile cu ultrasunete cu functie de incalzire a solutiei pentru o curatare eficienta. Sunt ideale acele modele care dispun de posibilitatea de a seta o temperatura, respectiv cuprinsa intre 40 – 67 grade C. Potrivit expertilor, este intervalul optim pentru ca toate resturile de natura organica sau anorganica sa fie inlaturate eficient.

Fiecare se poate orient pe site-ul precisa.ro dupa un model de aparatura care sa se plieze pe necesitate, respectiv raportat la dimensiuni si volum. Interesul este de a beneficia de o eficienta a curatarii crescuta. Vezi aici site-ul Precisa care iti pune la dispozitie bai ultrasunete cu capacitati diverse, cu tanc din inox si manere pe ambele parti, astfel ca manipularea sa fie rapida, simpla si eficienta.

Sunt modele performante, care dispun de tastatura tip membrana si tablou digital cu LED, astfel incat sa poti urmari si verifica temperatura reala si pe cea setata.

Un astfel de echipament vine dotat cu stut in partea inferioara, conceput pentru a evacua eficient apa uzata. Ai avantajul ca dispune de functia memory, care inregistreaza valorile cel mai frecvent utilizate.

Cat despre solutiile de curatare, recomandat este sa te orientezi dupa cele special concepute in acest scop, adica eficiente atat in inlaturarea resturilor organice, cat si a celor anorganice. Desigur, exista si varianta apei simple, recomandate fiind insa cele cu solutii speciale care au capacitatea de a dizolva eficient reziduuri diverse.

Descopera gama de bai cu ultrasunete de la Precisa, compara optiunile cu nevoile si alege modelul care corespunde cel mai bine cu acestea, apoi bucura-te de o utilizare sigura si de durata.

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.