Avantajele unei camere de bord

camera-auto-full-hd-650x554De foarte multe ori conditiile pe care le intalnesti in trafic se asemeana cu „legea junglei”, iar accidentele sunt destul de frecvente, din pacate. Ei bine, analizand oferta ce o gasesti pe site-ul shoprunner.ro vei observa faptul ca o metoda destul de intalnita in ultima perioada este cea de a utiliza camere de bord in interiorul masinii.

Instalarea si functionarea camerelor auto poate aduce numeroase avantaje. Care sunt acestea iti voi prezenta in ideile ce urmeaza.

 

Camerele auto pot tine locul unui martor

Cu siguranta au fost multe situatii in care dupa ce s-a intamplat un accident vinovatul nu a fost tras la raspundere sau poate chiar mai rau, cel care avea dreptate era apoi sanctionat. Din aceste motive s-a incercat sa se evite cat se poate de mult aceste rezolvari lipsite de corectitudine, astfel incat folosirea camerelor de bord a devenit o metoda din ce in ce mai des folosita.

In conditiile in care traficul de pe soselile din Romania este unul haotic, greoi si de foarte multe ori se acumuleaza nervi, rata de accidente este una dintre cele mai ridicate din Europa. Motivele ar fi in principal cele datorate lipsei de rabdare si deficitului de atentie.

camera-auto-full-hd-3-650x554

Daca vei folosi o camera auto, aceasta va putea inregistra foarte clar situatiile in care se intampla anumite evenimente rutiere si tot de atatea ori aceasta va putea tine locul unui martor. De exemplu se pot intampla accidente datorate neacordarii de prioritate, situatie in care de cele mai multe ori persoana vinovata nu recunoaste, iar situatia nu ajunge decat in punctul in care argumentele sunt cuvant contra cuvant.

Ei bine, acela este unul dintre momentele favorabile in care sa ai instalat o camera de bord. Totodata, camerele de bord folosite au impiedicat soferii mai violenti sa actioneze de teama consecintelor si de faptul ca totul este inregistrat.

Controlul masinii

In oferta pe care o poti gasi pe site-ul shoprunner.ro sunt si camere atasate in diverse puncte ale masinii. Un foarte bun exemplu este cea care se pune in spatele masinii si este special conceputa pentru manevrele pe care le faci in marsarier.

Aceste camere, alaturi de un kit special si de un monitor, pot oferi o imagine cat mai clara, pe o raza de pana la 25 m si in felul acesta vei avea un control mult mai bun asupra masinii deoarece vizibilitatea va fi mult mai mare.

Poti surprinde cadre spectaculoase sau neasteptate

Un alt aspect ce poate oferi un avantaj de a folosi camerele auto de pe shoprunner.ro este faptul ca acestea pot surprinde tot felul de situatii neasteptate. Sunt convins ca ai vazut cel putin o data imagini captate de anumiti soferi din trafic care au facut apoi inconjurul lumii.

Ei bine, astfel de situatii ti se pot intampla si tie pentru ca fiecare sofer poate surprinde la un moment dat ceva lipsit de normalitate. De asemenea, drumurile lungi pe care le vei face in concedii pot capta imagini deosebite, asta tot cu ajutorul acestor camere pe care le instalezi.

Este important sa stii ca in oferta gasit pe shoprunner.ro camerele respective au o capacitate foarte mare de inregistrare, pot filma la o rezolutie foarte buna, prezinta o imagine de calitate chiar si pe timp de noapte si sunt foarte usor de depozitat, respectiv de instalat.

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.