Avantajele panourilor fotovoltaice

Instalarea panourilor fotovoltaice inseamna a profita de o sursa de energie regenerabila curata, inepuizabila si complet gratuita. Producandu-ti electricitatea, castigi independenta, contribui la protejarea mediului si economisesti bani.

Avantajele financiare ale panourilor fotovoltaice

Pentru persoane fizice, instalarea panourilor solare prezinta in primul rand avantaje financiare. Nu numai ca generezi venituri suplimentare prin vanzarea energiei electrice, dar beneficiezi si de subventii atractive si avantaje fiscale.

Generati venituri suplimentare regulate, fara impozitare

Revanzarea energiei electrice pe care o produci iti permite sa iti rentabilizezi rapid instalatia fotovoltaica. Venitul tau solar nu este impozabil .

Iti reduci factura de energie electrica datorita autoconsumului

Consumul direct de curent pe care il produci iti va reduce factura la electricitate. Intr-adevar, preturile la electricitate in Romania continua sa creasca.

Prin urmare, poti alege sa iti consumi o parte din curentul pe care il produci pentru a te incalzi, pentru a te lumina si pentru a-ti alimenta dispozitivele electrice (autoconsum) si pentru a revinde surplusul catre furnizorii de energie. Aceasta solutie este de departe cea mai profitabila pentru persoane fizice.

Afli mai multe despre principiul autoconsumului si avantajele acestuia

Sistemele fotovoltaice permit sa mergi si mai departe prin reutilizarea caldurii generate de centrala fotovoltaica pentru a incalzi locuinta, ceea ce iti va reduce factura la incalzire cu pana la 40%. Aceasta solutie inovatoare combina panourile solare si un dispozitiv de ventilatie pentru a imbunatati confortul termic.

Adaugi valoare proprietatii tale cu panouri fotovoltaice

Panourile fotovoltaice se imbina armonios cu toate tipurile de acoperisuri. Acestea sunt componente durabile si robuste (durata de viata: 40 pana la 50 de ani). Fara piese mecanice, nu emit zgomot sau vibratii si sunt complet silentioase.

Instalarea unei centrale fotovoltaice este una dintre parghiile care trebuie activate pentru a imbunatati performanta energetica a locuintei tale.

Toate acestea te ajuta sa iti imbunatatesti proprietatea!

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.