Atmosferă de vară

Am scăpat de frig și de zilele în care abia așteptai să ajungi acasă, să te așezi în fața televizorului/calculatorului și să bei o cană de ceva cald. Deja ne-am obișnuit să purtăm haine mai subțiri, să ieșim mai des la plimbări, altfel spus, ne-am obișnuit cu atmosfera de vară. Nu cred că trebuie să mai zic și că toată lumea poartă ochelari de soare chiar dacă este o zi mai puțin plăcută.

Nu știu voi, dar eu mă simt excelent când afară este frumos și cald. Diminețile încep mai bine, nu mai simt oboseala atât de apăsătoare și zilele parcă sunt mai frumoase. Optimismul vine la mine odată cu vremea frumoasă și cu soarele. Toate-mi merg din ce în ce mai bine când afară este frumos.

Că tot am zis câte ceva despre ochelari de soare… Am observat că purtatul unei perechi de ochelari nu mai este ce a fost. Mersul și atitudinea se schimbă când porți pe nas o pereche de ochelari de soare ray ban sau orice altă firmă renumită. Cei care poartă ochelari de firmă se uită cu dispreț la cei care poartă ochelari cumpărați de la chioșcul de pe colț cu maxim 50 de lei. Iar cei care vor să iasă în evidență cu perechea lor de ochelari sunt cei care nu scot folia cu numele brand-ului de pe lentile chiar dacă asta îi deranjează.

Vara asta o să fie plină de fițe și de noi gesturi, majoritatea care nu-și au rostul. Abia aștept să mă amuz pe seama băieților care vor să pară fete și-și rad părul de pe picioare, și mai mult decât atât, le mai și dau cu cremă sau loțiune să le strălucească stixurile. Niciodată nu o să fiu de acord cu asta.

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.