Astea-s măsuri?

Școli închise, grădinițe închise, deci fără educație. Se înțelege, e mai ușor de condus o turmă de oameni proști. Închidem piețele și târgurile în care mai găsim români, dar ținem deschise supermarketurile străinilor. Toate măsurile sunt spuse cu o lejeritate ieșită din comun, fără strop de empatie, de un domn care devine tot mai nociv pentru țara noastră. Urmăriți apariția lui Orban de la Digi24, emisiunea lui Prelipceanu.

Nu mai circulăm între 23 și 5 pentru că atunci se fac petreceri? Cine vrea să chefuiască o va face și între 5 și 23.
Te mai gândești dacă ne lași cu declarația pe telefon pentru că omul se gândește de mai multe ori la amendă atunci când pune pixul pe foaie?

Începe să-mi pară rău de toată mobilizarea aia pro Iohannis de la prezidențiale de la care a plecat tot avântul ăstora de ne conduc acum. Nu am votat-o pe Dăncilă din principiu, dar nici ăsta nu mai merită vreun mandat. Nici Orban, nici Tătaru, toți fluieră singuri prin toate grupurile de decizie din țara asta. Pentru că majoritatea votează anti-opoziție, vor rămâne singuri toți nepricepuții ăștia care iau numai decizii de doi bani și ne vor scufunda de tot. PNL-ul cu USR-ul se ocupă doar cu denigrarea PSD-ului, iar PSD-ul are încă mulți oameni care nu au ce căuta în vreun partid. Cine ne mai salvează?

Îi lăsăm pe ăștia singuri să ne joace cum vor, iar direcțiile sunt clare. Închidem tot ce a mai rămas românesc și-i lăsăm doar pe străini să producă în țara noastră. Educație nu mai avem, căci ce se întâmplă acum numai școală nu e. Să vindem nu mai putem, deci nici să producem. Produsele străinilor din supermarketuri sunt bune, dar cele românești din piață nu mai sunt.

Avem cea mai slab pregătită conducere. Dacă nu sunt slab pregătiți sunt deștepți rău intenționați.

Ne vor costa scump toate aceste lucruri. Din școli nu vor mai ieși copii pregătiți. De pe pământuri nu vor mai culege țăranii că nu au unde să le vândă. Porcii românești au pestă, puii au aviară, piețele au covid, doar produsele străinilor sunt bune. Și e normal să mergem în direcția asta în timp ce suntem conduși de străini.

Urmează vremuri urâte, dacă nu ne implicăm rămânem în drum. Sunt o mulțime de tineri pregătiți, tineri cu ambiție, tineri cărora li s-a acrit de tot circul din țara asta. Politica nu înseamnă doar să împroști cu rahat pe cel care deține puterea (cum ne-au obișnuit PNL și USR), ci să vii cu soluții reale.

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.