AlexScrie.Ro

Ăsta Nu E Blogging

inactivitate-blog-pisica-plictisitaÎn ultimul timp m-am îndepărtat de blog, îmi pare rău că am făcut acest lucru dar parcă mai tentant este să ieși afară decât să stai în fața unui monitor, monitor în fața căruia îmi place să stau noaptea, noapte care trebuie să o dorm, somn pentru odihnă, odihnă pentru sală, sală pentru sănătate, sănătate pentru viață. Cred că aș putea face chestia asta în vreo 300 de cuvinte lejer.

Deeeeeci, nu mai vreau să mai treacă zile și să uit de blog, să mă învăț leneș, trebuie să scriu pentru a progresa și pentru că am ce scrie, lipsa de timp este doar o scuză, pot să-mi fac timp pentru orice și știu asta, vreau să scriu tot ce am observat zilele astea, sunt câteva lucruri interesante, cel puțin pentru mine.

So, nu mai vreau să mai treacă timpul peste mine, nu mai vreau să mai fiu inactiv pe blogul meu și pe a altora pentru că se simte, se simte când mă uit la trafic, se simte când mă uit la comentarii și se simte când văd că feedback-ul devine din ce în ce mai subțire, iar semnele astea nu înseamnă nimic bun.

Să trecem la…treabă. Ne citim în articolele următoare, promit că o să vă dau de citit.

comentarii

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

 • La mine e cam invers, imi dedi mult timp lucrurlui si ies seara deseori. Noi, astia mai tineri am cam deviat putin… nu somn, pc, net, bloggin…etc.

  Dar hai ca merge, e un viitor si prin asta.

 • Prietene, scrisu’ pe blog nu-ţi ia mult. Îţi trebuie doar o idee, un calculator şi câteva minute la dispoziţie, asta dacă poţi să faci cuvintele să curgă frumos. Altfel, dacă stai să găseşti idei… e cam nasol.

 • Presupun ca daca ai lipsit un pic acolo din cauza faptului ca ti-ai petrecut timpul pe afara, poti fi scuzat. Este mult mai ok si sanatos sa stai afara la aer curat decat intr-o camera in fata ecranului…
  Astept urmatoarele articole:D O zi buna!

 • Știi cum e, nu împărțim timpul liber cum trebuie. Dacă am avea un interval de timp în care să ne încadrăm cu scrisul pe blog totul ar fi altfel. Problema e că, atunci când deschidem calculatorul nu ne putem rezuma în a deschide doar browserul, blogul și să scriem. Suntem mereu atrași de altele și altele. Iar timpul nu stă în loc.
  De aici e și lipsa de chef, amestecată cu delăsarea. Ceva de genul: „lasă că scriu mai târziu sau mâine”.
  Întotdeauna trebuie să scrii pentru că asta simți și nu pentru că te simți obligat. E adevărat, vezi diferența la trafic dar ar trebui să vezi diferența din viața ta: felul în care ți-o afectează această activitate.
  Și eu, ajung acasă după 7 seara, chiar 8 câteodată și-mi vine să las totul baltă și să nu mai scriu. Dar parcă e ceva în mine care nu mă lasă să fac asta. Și zic, măcar câteva cuvinte … și atât.
  Ceea ce ar trebui să facem e să lăsăm somnul să ne cuprindă de la o oră mai devreme de 00:00.
  Eu nu fac asta și o simt cam zilnic, mai ales când ochii mă avertizează: „nu suntem odihniți îndeajuns”.
  Cam atât.
  Să ne citim cu bine!

arhivă

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.