Ăsta Nu E Blogging

inactivitate-blog-pisica-plictisitaÎn ultimul timp m-am îndepărtat de blog, îmi pare rău că am făcut acest lucru dar parcă mai tentant este să ieși afară decât să stai în fața unui monitor, monitor în fața căruia îmi place să stau noaptea, noapte care trebuie să o dorm, somn pentru odihnă, odihnă pentru sală, sală pentru sănătate, sănătate pentru viață. Cred că aș putea face chestia asta în vreo 300 de cuvinte lejer.

Deeeeeci, nu mai vreau să mai treacă zile și să uit de blog, să mă învăț leneș, trebuie să scriu pentru a progresa și pentru că am ce scrie, lipsa de timp este doar o scuză, pot să-mi fac timp pentru orice și știu asta, vreau să scriu tot ce am observat zilele astea, sunt câteva lucruri interesante, cel puțin pentru mine.

So, nu mai vreau să mai treacă timpul peste mine, nu mai vreau să mai fiu inactiv pe blogul meu și pe a altora pentru că se simte, se simte când mă uit la trafic, se simte când mă uit la comentarii și se simte când văd că feedback-ul devine din ce în ce mai subțire, iar semnele astea nu înseamnă nimic bun.

Să trecem la…treabă. Ne citim în articolele următoare, promit că o să vă dau de citit.

9 Comments

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.