AlexScrie.Ro

Aroganța Bloggerilor Mari

coolio_gest_incredibil_90343900A mai observat cineva aroganța asta a bloggerilor mari? Sunt unii cărora nu le mai ajungi la nas, sunt plini de figuri și nu ai cum să te contrazici cu ei în nimic pentru că ei sunt bloggeri mari și ei au mereu dreptate, ei câștigă foarte mult din bloguri și trăiesc numai din asta, sunt profesioniști și nu ai cum să îi contrazici, toată lumea e proastă, doar ei sunt deștepți.

Îmi doresc și eu să ajung ca unii dintre ei, adică să am numărul de articole pe care ei îl au, să am comentariile lor și toate aceste reușite, dar nu vreau să devin un figurant ca ei, vreau să rămân cu picioarele pe pământ mereu.

Nu vreau să dau nume, dar majoritatea îi cunosc pe toți acești mutanți, dacă îi numim oameni îi subestimăm, nu pot fi băgați în aceeași oală cu noi, ei sunt bloggeri, nu scriitori de bloguri cum sunt toți ceilalți. De obicei acești super-oameni au devenit bloggeri mari pentru că au știut cu cine să fie lingăi, au știut pe cine să pupe în dos. Acum tratează pe oricine și orice de sus, cu cea mai mare aroganță.

Dar așa se întâmplă de fiecare dată, oamenii când ajung sus uită de unde au plecat, penibil. Atât, pa!

comentarii

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • eu am avut de a face cu zoso si m-am lamurit cei poate pielea.Facea afirmatii fara o sustinere reala,cel putin fata de mine.Ai punctat bine in acest articol.

  • Sunt de acord cu tine, dar in acelasi timp si te contrazic, deoarece am intalnit (nu in realitate), bloggeri mari care sunt de treba si ai cu cine discuta, dar in acelasi timp, sunt si bloggeri care se incadreaza perfect in descrierea ta.

  • In spatele unor monitoare toti sunt ce vor ei dar in realitate nu e mereu la fel deci.. Incearca sa eviti astfel de persoane, sunt si destule persoane inteligente ce detin un blog si sunt ok.

  • In online poate ai dreptate ca sunt aroganti , dar eu pe multi dintre ei i-am cunoscut si offline si nu i-am vazut fitosi sau aroganti

    Un tip care mereu ma injura pe net , pe diverse bloguri si forumuri am avut ocazia sa-l cunosc personal . A venit la masa mea , am facut cunostinta legal si ne-am pus pe baut si povestit pana in zori de zi 🙂

arhivă

%d blogeri au apreciat: