AlexScrie.Ro

Ardem Filmul Românesc?

abstract fire on blackParcă nu era destul de dureroasă vestea că Sergiu Nicolaescu a murit, trebuia să auzim că nevasta regizorului vrea să-l incinereze. Cum să-i dea foc unui om care este a nostru, un simbol care este mai mult decât om? a devenit așa prin tot ce a făcut el, e al nostru, al României, nu ar trebui ca nevasta lui, o tipă de 35 de ani flămândă după averea lui, să aibe ultimul cuvânt în ceea ce-l privește pe regizorul nostru.

Acest simbol trebuie înmormântat creștinește, cu onoruri militare și tot ce se cuvine pentru o personalitate. Cum să dai foc unui astfel de om, de ce să dai foc cinematografiei românești?

Nu ar trebui să fie ascultată acea femeie, doar dacă maestrul a dorit să fie incinerat după moarte, doar dacă este o clauză în testament. Românii nu vor să ardă filmul românesc, Sergiu Nicolaescu este al României, nu a unei femei de 35 de ani.

Din păcate, banii joacă un rol important și în aceste momente negre, pentru niște bani și ceva bunuri materiale o tipă decide să dea foc unei părți din istoria României.

Sper din tot sufletul ca acea femeie să se răzgândească, să nu facă acest lucru, ar fi o greșeală monumentală care ar rămâne în istorie.

comentarii

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • dar cui ii pasa? cat a trait nu ati scris niciunul vre-un articol in care sa prezentati un film de-al lui sau ceva de genul. eu fac pariu ca 95% dintre bloggerii care au scris astazi despre el nu a vazut nici macar un filmn de-al lui cap-coada. ca secvente poate au mai prins la tv cand se uitau parintii.

    a fost intr-adevar un mare roman. atata am de zis. sa ma apuc si eu acuma sa ii laud filmele ar fi prea mult. nu le-am vazut. nu le cunosc.

    • Eu nu am scris acest articol pentru că sunt sau am fost mare fan, doar mi se pare proastă ideea soției lui, de a-l incinera. Sunt sigur că majoritatea care au scris astăzi despre asta au scris din același motiv sau doar ca o știre.

  • E strict problema familiei. Nu avem noi treaba de ce se va intampla cu corpul lui, sa nu mai fim comunisti, daca asa s-a vrut, sa se incinereze…nu sa facem un caz din asta.

arhivă

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.