Ardem Filmul Românesc?

abstract fire on blackParcă nu era destul de dureroasă vestea că Sergiu Nicolaescu a murit, trebuia să auzim că nevasta regizorului vrea să-l incinereze. Cum să-i dea foc unui om care este a nostru, un simbol care este mai mult decât om? a devenit așa prin tot ce a făcut el, e al nostru, al României, nu ar trebui ca nevasta lui, o tipă de 35 de ani flămândă după averea lui, să aibe ultimul cuvânt în ceea ce-l privește pe regizorul nostru.

Acest simbol trebuie înmormântat creștinește, cu onoruri militare și tot ce se cuvine pentru o personalitate. Cum să dai foc unui astfel de om, de ce să dai foc cinematografiei românești?

Nu ar trebui să fie ascultată acea femeie, doar dacă maestrul a dorit să fie incinerat după moarte, doar dacă este o clauză în testament. Românii nu vor să ardă filmul românesc, Sergiu Nicolaescu este al României, nu a unei femei de 35 de ani.

Din păcate, banii joacă un rol important și în aceste momente negre, pentru niște bani și ceva bunuri materiale o tipă decide să dea foc unei părți din istoria României.

Sper din tot sufletul ca acea femeie să se răzgândească, să nu facă acest lucru, ar fi o greșeală monumentală care ar rămâne în istorie.

10 Comments

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.