A arăta bine înseamnă a te îngriji

gene false fir cu firAm considerat mereu că am eu o calitate să observ anumite lucruri, pentru mulți nesemnificative, și să analizez într-un anumit mod, să-mi dau cu părerea și să vă scriu și vouă aceste lucruri (cam de aici a plecat și ideea blogului). De când am început viața de student câmpul meu vizual s-a mărit, văd mai multe persoane necunoscuta decât în liceu și observ mai multe tipuri de oameni. Chiar dacă sunt la o facultate unde domină sexul masculin, este poziționată lângă altă facultate în care celălalt sex domină.

Trec în fiecare zi pe lângă facultatea „de fete” pentru a ajunge la cursurile mele și am observat extrem de multe genuri de femei. îmi place enorm de mult să văd fete care se îngrijesc, care pot fi catalogate de la prima vedere ca fiind îngrijite și curate, eu pun mult accent pe asta și am o părere foarte bună despre fetele care își petrec ceva timp în fața oglinzii. Deduc de aici că se respectă pe ele, dar și pe persoanele din jurul lor.

După cum spuneam, văd fete care în mod natural nu sunt la fel de frumoase ca atunci când au grijă de ele și apelează la ceva tertipuri feminine pentru a-și îndrepta defectele. De exemplu, am văzut în două zile diferite o studentă de la chimie. în prima zi, se observa că tipa nu a avut destul timp pentru ea și s-a grăbit să ajungă la facultate, fără a se machia, ruja. Avea niște gene micuțe și niște ochi mari, iar combinația asta nu este prea ok, la ochii ei erau bine venite niște gene mai lungi și mai groase. A doua zi, aceeași tipă, aceeași ochi, dar niște gene minunate, exact cum am descris mai sus că se potriveau ochilor ei. Mi-am dat seama că sunt gene false fir cu fir, dar am apreciat că tipa știa să-și îndrepte defectele și că e conștientă că a arăta bine înseamnă a te îngriji.

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.