AlexScrie.Ro
afaceri - oferte

Apeluri dubioase pentru prezentarea ofertelor

De când mi-am deschis firma primesc tot felul de apeluri de la companii care-mi prezintă oferte. Le spun tuturor aceleași lucruri, SRL-ul meu nu este o firmă cu angajați, este doar o formă legală prin care eu îmi pot desfășura activitatea online. Nu sunt interesat de servicii sau promoții, dacă o să fiu la un moment dat, o să caut eu ofertele respective.

Majoritatea celor care sună sunt femei. Au textul învățat, îl turuie repede și așteaptă un răspuns. Dacă-i refuzi încep să pună întrebări. De ce refuzați o astfel de oportunitate? Când să revin cu un apel? Niciodată!

Acum tocmai am încheiat un apel în care tipa deja îmi pregătise un colet, mă întreba doar pe ce email să-mi trimită factura. Nu am cerut nimic, nu am acceptat nimic, de ce-mi bagi așa pe gât?

comentarii

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

 • Pe mine mă enervează că nu înțeleg de unde fac rost de email, Nr de telefon.
  Îmi amintesc că nu o dată am fost solicitat să vând baze de date, un cazul blogului de emailuri. Firește am refuzat, dar nu toți sunt că mine.

  Unde mai pui că acum există și gdpr

  • Numărul meu îl au de pe site-urile care listează firmele.. Au abonamente acolo și cum sunt apar câteva firme, cum le bombardează cu oferte.

  • De aia trebuia să dedici un număr special pentru firma :), pe un telefon clasic care să-l inchizi în afara programului de lucru. Poate ai făcut asta și te-au prins la muncă :)).

  • Am și al doilea telefon, dar îl folosesc pentru ITP-uri. Sunt inspector ITP și prefer să fiu sunat pentru programări pe un alt număr, nu pe cel personal.

arhivă

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.